-->

maanantai 4. heinäkuuta 2016

Kesäkuu 2016Kesäkuu 2016

Moi! Tänään kuukauden suosikkien parissa! Ensimmäinen kuukausi kesälomaa on nyt taputeltu ja nyt vietetäänkin jo toista kuukautta kesälomasta. Nopeasti tämä aika kuluu. Mennään suoraan postaukseen.

Kuukauden blogi

Nyt kesäkuussa olen löytänyt todella monta uutta  ja kivaa blogia, jota olen innolla jäännyt seurailemaan, toivottavasti minunkin blogiin on eksynyt uusia seuraajia :)! Mutta nyt kerron teille vain yhdestä blogista, joka ansaitsee tämän kuukauden blogi "tittelin"!
     Tämä blogi on Viivin blogi Roller coaster ride (<- Linkki)! Nyt kerron hiukan blogin taustasta: Viivillä oli ennen blogi jossa hän kertoi hänen elämästään Uuno ponin kanssa, mutta onnettomuudessa Uuno jouduttiin lopettamaan, no sitten Viivi piilotti bloginsa vain omaan käyttöön, mutta nyt kesäkuussa Viivi teki mahtavan päätöksen ja aloitti bloggaamisen uudestaan uudella nimellä.
     Blogin ulkoasu on ihana varsinkin tuo banneri! Blogissa olevat postaukset ovat selkeitä ja hyvin kirjoitettuja, innolla odotan vielä mitä blogissa tulee näkymään! Mutta jos kiinnostaa kannattaa tsekata Viivin blogi ja liittyvä lukijaksi!


Kuukauden kommentti

Kesäkuussa kommentteja on sadellut ihan kivasti. Olisi voinut ehkä tulla hiukan enemmän, hehe!

Kuukauden kommentin valitseminen ei ollut kovinkaan haastavaa, sillä suurin osa kommenteista oli: "hyvä postaus" "Kiva idea"..., mutta kuukauden kommentti on Lypsyn laittama kommentti. Silloin kävi kyllä hymy huulilla sitä lukiessa!


Kuukauden postaus

Kesäkuussa postauksia on tullut, jopa 10, ja se on minulle aika suuri määrä, toki nyt on kesäloma ja minulla on ollut motivaatiotakin blogin suhteen! Tällä kertaa kuukauden postaus on postauksien näyttökerrat ovat olleet 52 - 142. Suosituin postaus kesäkuussa on ollut "Alakoulu paketissa 2010-2016" Sillä postauksella on ollut näyttöjä siis 142.


Kuukauden näyttökerrat

Hohhoijjaa sanon minä! Kesäkuun tavoitteeksi laitettiin 1500 ja kesäkuussa näyttöjä oli huikeat 2332. Näin suureen näyttökerta määrään taisi olla syynä postauksien määrä ja kesäloma. En tiedä mitä uskallan laittaa Heinäkuun tavoitteeksi. Ehkä jos ei niin suurta määrää laiteta, miten olisi 1800!


Kuukauden ratsu

Kesäkuussa olen mennyt yhteensä 9 eri ponilla, koska minulla oli leiri kiviojalla! Olen mennyt Jasonilla, Gerdalla, Jasulla, Robinillä, Ennillä, Daalialla, Ninnillä, Celestellä ja Sunshinella, mutta joillakin poneista olen mennyt useampaan otteeseen. Kuukauden ratsu on vaikea päättää. Tällä kertaa sanon Gerdan. Gerdaan tutustuin vasta kesäkuussa ja sillä olen jo kerennyt menemään kolme kertaa tämän kuukauden aikana. Oikein mukava nuori poni.


Kuukauden tapahtuma

Kesäkuussa ei ole kamalasti mitään suurempaa tapahtunut. Tämän kuukauden tapahtuma on kyllä ylivoimaisesti ratsastusleirimme josta omat postaukset!


Kuukauden hauskoin

Näítä on ollut monia, mutta vain yksi tuli mieleen ja se oli uuden muodin työstäminen! Leiriläisten inside juttu, josta kukaan muu ei saa tietää!!! Tietäjät tietää muille ei kerrota!

Noniin, tässä tämä postaus, toivottavasti te piditte muistakaahan kommentoida, sinun kommenttisi voi aina olle se kuukauden suosikki kommentti!

10 kommenttia:

 1. Ootpa sä ihanan aktiivinen bloggaaja ♥ Ihana kuulla, että sua hymyillytti tota mun kommenttia lukiessa! :) ♥

  VastaaPoista
 2. Oot ollu kyl tosi aktiivine tääl blogissa viimeaikoina, tosi kiva postaus :)

  VastaaPoista
 3. voi kiitos tästä tittelistä ❤️ tykkään tosi paljon siun tavasta kirjoittaa ja muutekii Siun blogia on mukava lukea!:)

  VastaaPoista
 4. Kylläpäs nämä kuukausipostaukset ovat niin kivoja! Ihan itsekin tekisi niiin kovasti mieli tehdä, mutten ikinä tunnu saavan ajoissa aikaiseksi... Jos tästä kuusta saisi tehtyä!
  Onnea niin monesta katsojakerrasta ja sinä ja tämä blogi ovatkin ne ansainneet! ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. Ei se niin tarkkaa ole millon valmistuu, mullakin tuli vähän myöhään, hups! Kiitos kivasta kommentista!

   Poista
 5. Löysin äsken sun blogiin, on kyllä ihan huippu hyvä! Liityin lukijaksi, ansaitset kyllä kaikki katselukerrat ja lukijat, enemmänkin! <3 Arvostaisin kovasti, jos kävisit katsomassa blogiani. :)

  www.ystavanihevonen.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, tervetuloa blogini uudeksi lukijaksi! Kävin kastomassa, sullakin on kiva blogi!

   Poista