-->

sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Tiistai 26.7


Moi taas vähän myöhässä tämä my day, mutta ei voi minkään. Unohdin illasta kokonaan olemaan ottamatta kuvia joten tämä postaus ei ole niin kuva rikas. Pahoittelut siitä.

Aamulla heräsin yhdeksän aikaa ja selailin puhelimella somet läpi ja katsoin muutaman videon youtubesta. Sen jälkeen menin tietokoneelle ja lukaisin kaikkien lukemieni blogien uudet postaukset läpi, sekä kommentoin niihin. Sen jälkeen kävin syömässä aamupalaa. Söin ihan vain leipää, koska meillä ei ollut mitään kummempaa. Sitten äitini letitti minulle kahdet hollantilaiset letit. Sen jälkeen otin kamerani käteen ja aloin ottamaan kuvia "Viimeajan ostokset" postaukseen ja aloin kirjoittamaan sitä postausta, en ihan kerennyt kirjoittamaan sitä kokonaan, joten se jäi kesken, koska jouduin taistelemaan kuvien kanssa sen verran.
Kun olin lopettanut postauksen kirjoittamisen, minun piti mennä syömään päiväruokaa. Ruokana meillä oli tonnikalakastiketta, makaroonia ja salaattia. Muutes tykkäättekö te tonnikalakastikkeesta tai tonnikalasta? Minä en tykkää hirveästi, mutta voi sitä syödä. Noh ruuan jälkeen menimme käyttämään Alinan kanssa Lorua lenkillä, koska se oli jäämässä yksin kotiin. Käytimme Lorun lenkillä ja sen jälkeen menin saunalle juottamaan Lorua, koska se juo aika huonosti omasta kupista. Onneksi se joi kunnolla saunalla. Lenkin jälkeen menin vaihtamaan tallivaatteet, koska olimme lähdössä tallille. Kun olimme saaneet tallivaatteet päälle lähdimme ajelemaan kohti tallia. Ajo matkalla snäppäilin Jennan kanssa ja sain melkein akun kulumaan.
Kun olimme tallilla aloimme odotellessa siivoamaan karsinoita. Siivosimme neljä? karsinaa. Haimme puruja ja levittelimme niitä karsinoihin. Kun olimme siivonneet aloimme hoitamaan Nappia ratsastuskuntoon. Harjasimme, putsasimme kaviot ja laitoimme varusteet päälle. Kun meillä oli kaikki varusteet päällä hevosella sekä minulla lähdimme kentälle. Ensimmäisenä minä ratsastin. Teimme hidastuksia ravissa, sekä käynnissä ja teimme myös paljon ympyröitä. Otimme myös vähän laukkaa. Ratsastuksen jälkeen Alina ratsasti ja minä hyppäsin kameran taakse. Kun Alina oli ratsastanut, hoidimme Napin, pesimme ja veimme laitumelle. Sen jälkeen haimme muutamat hepat sisälle ja sitten lähdimme kotiin.

vanha kuva
vanha kuva

Kun olimme kotona kävimme suihkussa ja sen jälkeen söimme. Jenna tuli myös meille. Ruuaksi meillä oli lihaa ja makaronia. Ruuan jälkeen kävimme kaupassa ostamassa jäätelöä ja suklaa kastiketta. Teimme minttu jäätelöstä ja suklaakastikkeesta hyvät annokset! Kun olimme syöneet jäätelöt menimme hetkeksi trampoliinille ja sitten käyttämään Lorua lenkillä. Sen jälkeen menimme takaisin trampoliinille. Kun kello oli sen verran, että Jennan piti lähteä menin saattamaan Jennaa. Noh se matka ei ollutkaan niin yksin kertainen. Olin pyörällä ja puhelin oli kädessä. No puhelimeni tippui ja näyttö meni sen verran pahasti rikki, ettei toiminut enää ollenkaan. Sitten menin kotiin enkä tehnyt mitään kummallista. Kävin jossain vaiheessa nukkumaan!


Tässä tämä aika lyhyt postaus. Toivottavasti piditte ens postaukseen!

15 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus! Tähän ei ees paljoa kuvia tarvittu kun teksti oli niin kivasti toteutettu! :) Mullakin on tällä hetkelle kännykän näyttö aika halkeamilla,mutta ei onneksi niin pahasti kuin edellinen ja toimii ihan hyvin! Ikävää ja ärsyttävää, jos kännykkä tippuu oikeen kunnolla eikä toimikkaan enää! :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, no hyvä että kuvat riittivät! Toivottavasti puhelimesi pysyy vielä käyttö kunnossa!

   Poista
 2. Tosi kivasti toteutettu postaus, enkä olisi tarvinnut ainakaan henkilökohtaisesti tähän ollenkaan lisää kuvia :)

  VastaaPoista
 3. Oikein kiva ja super super kivasti toteutettu postaus! :) oot niin hyvä toteuttamaan sun postauksiasi ♥

  VastaaPoista
 4. Hauska postaus, pidaän näistä my day postauksista ja eniten sun blogista, kukaan ei vedä tähän blogiin vertoja ehei, ei kukaan!! T: Tammi ;)

  VastaaPoista
 5. Kiva postaus ja hienoja kuvia :)

  VastaaPoista