-->

maanantai 2. huhtikuuta 2018

Maaliskuu 2018

Vaikea kuvitella miten nopeasti aika oikein meneekään, sillä nyt on jo neljäs kuukausi tästä vuodesta alkamassa ja yksi neljännes tästä vuodesta on jo ohi. Maaliskuuhun mahtui monta päivää tallilla ja paljon kaikkea muuta kivaa. Tänään käydään kuitenkin läpi, miten minun maaliskuuni oikein menikään.

Luetuin postaus sekä oma suosikki tekeleeni

Maaliskuun aikana sain kirjoitettua yhteensä viisi postausta, joista yksi oli kuukausipostaus, toinen kooste Horse Fairista, kun taas yksi oli kooste hiihtoloman heppailuista. Kaksi viimeisintä postausta olikin ratsastustuntipostauksia. Kaikille postauksista tuli reilu 200 näyttöä, osalle vähemmän ja osalle enemmän, mutta kaikista eniten näyttöjä tuli koosteelle Horse Fairista. Siihen tuli mukavat 306 näyttökertaa. Jos, et ole ennättänyt lukea vielä sitä postausta, niin voit tehdä sen nyt, tästä linkistä.

Kaikista maaliskuun postauksista tykkäsin eniten postauksesta, jossa kerroin hiihtolomaviikon kaikista hevosteluista. Mielestäni siitä tuli oikein kiva, mutta suhteellisen pitkä kokonaisuus, erilaisten kuvien ja tekemisien kanssa. Lisäksi sinne taisi eksyä myös videokin, kuvien seassa. Tämä postaus sai myös kivat näyttökerrat ja osoittautui toisiksi katsotuimmaksi postaukseksi maaliskuulta, näyttökerroin 292. Sen postauksen voit käydä lukemassa täältä.

Kuva omasta suosikki postauksestani maaliskuulta.

Kuukauden näyttökerrat

Helmikuuhun verrattuna blogiin ei tullut niin montaa näyttöä, mutta näyttökerrat pyörivät kuitenkin ihan mukavissa lukemissa. Blogissa vierailtiin yhteensä 2558 kertaa maaliskuussa, johon olen oikein tyytyväinen. Toivotaan kuitenkin, että näyttökerrat nousevat vielä huhtikuulle ja päästään tulevien kuukausien aikana tekemään ennätyksiä näyttökerroissa!


Kuukauden kommentti ja kommentoijat

Olitte yllättävän aktiivisia kommenttienkin puolella ja kirjoititte yhteensä kahdeksantoista kommenttia. Kaikki niistä olivat todella kivoja sekä positiivisia kommentteja. Erityisesti Siiri kirjoitti ihania kommentteja ja niistä yksi pääsikin kuukauden kommentiksi. Tykkään niin paljon, kun jaksatte edes vähän nähdä vaivaa kommentteihinne ja se tuo jotenkin todella positiivisen fiiliksen kommentteja lukiessa. Arvostan kyllä jokaista kommenttia, minkä olette tänne blogiin kirjoittaneet. Kiitos niistä!


Kuukauden kommentoijat ovat pysyneet aikalailla samoissa henkilöissä kuin viime aikoina muulloinkin. Erityisesti kiitos seuraaville kolmelle kommentoijalle, jotka kirjoittavat ihania kommentteja blogiini usein!

Siiri - 4 kommenttia
Suvi - 4 kommenttia
Tiia - 2 kommenttia

Kuukauden suosikkiblogi

Aktivoiduin vähän blogien suhteen maaliskuussa ja lueskelin vanhoja ja minulle jo valmiiksi tutuiksi osoittautuneita blogeja. Maaliskuun aikana yhdestä pitkäaikaisemmasta suosikkiblogistani kuoriutui kuukauden suosikkiblogi mahtavien kuvien ja aktiivisuuden vuoksi sekä kaiken panostuksen vuoksi. Monelle ei varmasti tullut yllätyksenä, että tämä blogi on Veeran kirjottama, Porkkanan voimalla -blogi. Jos joku teistä ei seuraa tätä blogia, niin ottakaahan seurantaan. Tai jos blogi ei innosta, niin Veera poneineen löytyy myös Instagramista, nimellä @porkkananvoimalla.


Tykätyin Instagram-kuva

Maaliskuussa tehtiin ennätyksiä tykkäysmäärissä Instagramin puolella. Ja kuviakin sain julkaistua yllättävän paljon, jopa 16 kuvaa, joka on omasta mielestäni aika paljon, mitä muina kuukausina olen julkaissut. Kaikista eniten tykkäyksiä sai kuvat ratsastustunnilta Pokemonin kanssa. Niille kertyi huimat 179 tykkäystä. Olen myös koittanut parhaani mukaan päivitellä instastoryyn ja koitan tulevaisuudessa aktivoitua sielläkin. Kuukauden ratsu ja ratsastustunti

Menneen kuukauden aikana minulla ennätti olemaan yhteensä viisi ratsastustuntia sekä yksi estekurssin estetunti. Estekurssilla pääsin hyppäämään Daalialla. Ja muiden ratsastustuntien aikana heitettiin aivot narikkaan pellottelujen merkeissä ja päästiin hyppäämään rataesteitä Eetun kanssa. Lisäksi hyppäsin Gerdan kanssa muutamia erikoisesteitä. Pääsin kokeilemaan ensimmäistä kertaa vastalaukkojakin Pokemonilla sekä kuukauden viimeisellä ratsastustunnilla menin minulle aivan uudella ponituttavuudella, Amazella. Kuukauden ratsuksi nousee tällä kertaa kyllä Eetu, onnistuneiden tuntien kanssa. Eetu on kyllä ihana poni ja sillä ratsastettujen tuntien myötä tulee kyllä aina muistettua, miksi tykkään siitä ponista, niin paljon!

Maaliskuussa on ollut todella hyviä tunteja sisällöltään, eikä mitään niistä voi kyllä moittia. Eniten tykkäsin kyllä esteratsastustunnista Eetun kanssa, josta kirjoitin ihan oman postauksen, jonka pääset lukemaan tästä. Tunnilla oli todella hyviä pätkiä sekä hyppyjä ja siitä jäi todella hyvä fiilis!

Kuva onnistuneelta estetunnilta Eetun kanssa. Kuva: Viivi Vanhanen

Kokonaisuudessaan kuukausi oli oikein antoisa talleilujen puolelta sekä muussa arjessakin. Toivotaan, että tulevat kuukaudet ovat yhtä onnistuneita. Tämä postaus oli kuitenkin tässä. Kertokaahan, miten teidän kuukausi oikein menikään!


12 kommenttia:

 1. Miusta tää oli tosi kiva postaus, ja tosi kivan pituinenkin :3 lisää tämmöisiä! ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, mukavaa kuulla, että tykkäsit tästä! Näitä on kyllä tulossa aina kuukausittain.

   Poista
 2. Haha, et ottanu sitten tohon näytönkaappaukseen mun eilistä ulkoasua! :D Mutta kiitos paljon, ihana kuulla ❤️

  Nää tämmöset koosteet on kyllä kivoja ja varmasti hauska selailla joskus myöhemmin läpi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaihoit sen liian nopeesti, mut ois varmaan pitäny! Ja näitä koosteita on kyllä kiva lukea muidenkin blogeista ja tulevaisuudessa näiden lukeminen on kyllä varmasti mukavaa puuhaa!

   Poista
 3. Erittäin kiva postaus!❤️ Mukava lukea❤️❤️
  Samaa mieltä kuin Veera! Kooskeita on kiva lukea👍🏻👍🏻

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Mila! Kiva, että sie tykkäät näiden koostepostauksien lukemisesta!

   Poista
 4. Tosi kiva postaus! Tykkään niin sun tavasta kirjoittaa kuukauden suosikeita, sillä nämä koostepostaukset ovat juuri sopivan mittaisia täynnä kiinnostavia kohtia. Itselläni näiden kirjoittaminen tuntuu melko raskaalta, mutta on niitä silti kiva tehdä ja jälkikäteen niistä voi olla paljon hyötyäkin, tai ainakin ne ovat kivoja muistoja menneiden vuosien eri kuukausilta :)

  viisiaskellajia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Pihla! Todella kiva kuulla, että tykkäät näistä kuukausipostauksista. Miusta näiden postauksien lukeminen on kivaa aina jälkeenpäin, joten siksihän näitä oikeastaan teen. Ja on kyllä kiva itsekkin tarkastella menneen kuukauden tilastoja, aina kuukauden päätyttyään.

   Poista
 5. Nää kuukausitiivistykset ovat aina jotenkin tosi miellyttäviä lukea! Näistä saa kivasti ja helposti kokonaiskuvan menneestä kuukaudesta, varsinkin jos joku postaus on jäänyt tsekkaamatta!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäät näiden postauksien lukemisesta. ja jep, aivan samaa mieltä. Kuukausikoosteiden lukeminen on kyllä mukavaa, kun voi vähän vertailla tilastoja.

   Poista
 6. Nää sun kuukausipostaukset on kyllä oikein kivoja, tiivistää hyvin kuluneen kuukauden! :) Pitäisi ehkä taas itsekin pitkästä aikaa kehitellä jotain tämän tyylistä oman blogin puolelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava, että tykkäät! Kannattaa kyllä tehdä näitä kuukausikoosteita, sillä näistä saa helposti luettua tulevaisuudessa, mitä kaikkea menneinä kuukausina on tapahtunut!

   Poista