-->

maanantai 2. heinäkuuta 2018

Kesäkuu 2018

Yksi kesäloman kuukausista on nyt taputeltu ja on tullut aika startata kauan odotettu heinäkuu. Ihan hullua, miten aika meneekään niin nopeasti. Juuri päättyneeseen kuukauteenkin mahtui paljon kaikenlaista tekemistä. Minulla oli mm. kesäloman aluksi mökkireissu Jennan mökille, kahden viikon ajan kesätöitä, muutama vähän pidempi pyöräilyreissukin on tullut tehtyä, sillä pitkän matkan pyöräilystä on kertynyt kilometrejä kesäkuulta jo 180km. Tallilla on myös tullut käytyä ja kavereiden kanssa oltua. Ei siis mitään erikoista, mutta kesäkuu oli kuitenkin oikein mainio. Pidemmittä puheitta mennään kuitenkin katselemaan vähän kesäkuun tilastoja. 

Luetuin postaus sekä oma suosikki tekeleeni

Kesäkuun aikana julkaisin yhteensä yhdeksän postausta, joista yksi oli toukokuun kooste, kolme ratsastustuntipostausta, kaksi Gerdan vuokraukseen liittyvää postausta, blogivihko ja faktapostaus sekä Gerdan kirjoittama ystäväkirja. Näistä kaikista postauksista eniten näyttökertoja sai blogivihkoni esittely. Tämä postaus nousi näyttökerroilla 422 kesäkuun katsotuimmaksi postaukseksi sekä samalla koko blogin kuudenneksi katsotummaksi postaukseksi. Katsotaan, josko tuo postaus ei jäisi viimeiseksi postaukseksi, joka liittyy blogivihkoon.

Kirjoitin omasta mielestäni ihan onnistuneita postauksia kesäkuussa ja ratsastustuntipostauksistakin tuli yllättävän kivoja tuotoksia. Oma suosikkini kesäkuussa kirjoittamistani postauksista on kuitenkin Gerdan ystäväkirja -postaus. (Korjaus: Gerdahan sen kirjoitti, enkä minä itse) Siitä tuli jotenkin todella rento, mutta Gerdamainen postaus!


Kuukauden näyttökerrat

Näyttökerrat hivelivät tällä kertaa poikkeuksellisen isoja lukuja ja katseluita blogiin tuli kesäkuun ajalta yhteensä 3907, joka on omasta mielestäni aika hyvä määrä! Ihan huippua, että olette jaksaneet vielä lueskella blogiani yhtä suurella innolla kuin aina ennenkin. Vaikka näyttökerratkin on vain luku, silti se merkitsee todella paljon blogin kirjoittajan näkökulmasta, kun sen avulla tietää, että ihmiset oikeasti vierailevat blogissani!


Kuukauden kommentti ja kommentoijat

Kesäkuun aikana blogiin tuli yhteensä 49 kommenttia, joista kaikki olivat ihanan positiivisia! Kiitos niistä kaikista kuuluu teille! Arvostan niitä kaikkia jotka jaksatte kirjoittaa tänne blogiin aina vain uudelleen kommentteja. Ne tuovat aina jotenkin hyvälle mielelle! Kaikista kommentoijista yksi kuitenkin erottui ihanillaan kommenteilla ja tämä kommentoija on Siiri P. Siiri kirjoitti miltei jokaiseen postauksen kommentin, joista yksi suosikkini oli kommentti, joka tuli postaukseen, jossa kerroin ratsastustunnista Pokemonin kanssa.

Kuukauden kommentoijien kommenttien määrä oli kesäkuussa hyvinkin tasainen ja seuraavaksi kolme eniten kommentoinutta! Kiitos erityisesti teille kolmelle seuraavalle kommentteja lähettäneille.

Siiri Pitkänen - 7 kommenttia
Mila Kettunen - 6 kommenttia
Siiri - 5 kommenttia


Kuukauden suosikkiblogi

Kuukauden aikana tuli huomattua, että todella moni jo pitkään lukulistallani olleista blogeistani on päättänyt lopettaa blogin kirjoittamisen. Todella harmillista, sillä tämänkin kuukauden aikana minun lukulistani on vähentynyt kolmella blogilla, joten uudet blogit lukulistalleni kelpaavat tällä hetkellä paremmin kuin hyvin! Omia blogeja saa siis linkkailla postauksen kommentteihin.

Tällä kertaa kuukauden suosikkiblogiksi kuitenkin valikoitui minulle jokseenkin uusi blogituttavuus Dancing on four legs -blogi. Blogi sisältää paljon materiaalia valmennuksista ja muista ratsasteluista, mutta myös muitakin postauksia mahtuu blogiin. Erityisesti yksi kesäkuun suosikkipostauksista tässä blogissa, oli valokuvaukseen liittyvä postaus, jonka pääset lukemaan tästä. Postaus sisälsi paljon upeita kuvia ja vieläpä hienoissa maisemissa! Kannattaa käydä kurkkaamassa Essin blogi ja linkkaamani postaus!


Tykätyin Instagram-kuva


Joka kuukausi tuntuu tulevan aina uusia ennätyksiä johonkin kohtaan liittyen näissä kuukausipostauksissa. Tällä kertaa ennätyksiä tehtiin Instagramin tykkäysmäärissä. Kaikista eniten tykkäyksiä sai kuvasarja, jossa oli kuvia kauden viimeisestä ratsastustunnista, jonka menin Gerdalla. Tykkäyksiä tuli yhteensä kuvaan 218. Kuukauden ratsu ja ratsastustunti

Kesäkuussa meillä ennätti olla vain neljä ratsastustuntia, joista kaksi oli koulutunteja, maasto sekä estetunti. Kesäkuun ratsastelut aloitin aivan uudella ponituttavuudella, kun suuntasimme maastoilemaan Iineksen kanssa. Toisen tunnin menin Pokemonilla ilman satulaa, jolloin meillä oli aiheena siirtymiset. Pääsin myös menemään Annilla, jolla en ollutkaan mennyt todella pitkään aikaan. Tunnilla teimme laukanvaihtoja käynnin kautta ja ne eivät onnistuneet meidän osalta kovinkaan hyvin. Kesäkuun viimeisen tunnin menin Gerdalla ja silloin hyppäsimme esteitä.

Näistä neljästä ponista kaikki ponit jäivät omalla tavallaan mieleen. Jäin vähän pohtimaan valitsisinko ennemmin Iineksen vai Gerdan, sillä molemmat hoitivat ratsun työn hyvin ja molemmista jäi todella hyvä fiilis. Kuukauden ratsuksi valitsen kuitenkin Iineksen, sillä se osoitti hienoja käytöstapoja maastossa nuoresta iästään huolimatta! Kuukauden ratsastustunniksi valitsen puolestaan tämän estetunnin Gerdan kanssa, joka oli sisällöltään meille oikein mainio ja poni meni paremmin kuin olisinkaan osannut kuvitella!


Kesäkuu meni siis oikein mainiosti ja toivottavasti heinäkuu menisi vielä mainiommin tai ainakin yhtä mainiosti kuin kesäkuukin. Tämä postaus oli kuitenkin tässä! Kommentteihin voitte kertoa, mitenkä teidän kesäkuu oikein menikään ja millaisin mielin aloititte heinäkuun!

10 kommenttia:

 1. Tosi hyvä postaus! (älä välitä jos sanon aina näin) Vaikka nää kuukausi postaukset onkin tälläsiä vähän listamaisia niin saat kirjoitettua näistä silti tosi hyviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Mukava kuulla, että pidät näistä kuukauden koosteista, vaikka toistavatkin aika pitkälti samaa kaavaa!

   Poista
 2. Sulla on kyllä mielettömiä nuo katsojaluvut! Olet ne kyllä täysin ansainnutkin :) Tääkin oli taas oikein kiva postaus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah! Ne ovat kyllä olleet viime aikoina aika korkealla, mutta villi veikkaus, että jossain vaiheessa niiden osalta tulee tapahtumaan aikamoinen lasku syvälle kuoppaan. Kiva kuitenkin kuulla, että tykkäsit!

   Poista
 3. Oi, ihanaa että juuri miun kommenttiin tykästyit! Nämä koostepostaukset on yksiä henkilökohtaisia suosikkeja siun blogissa. Juttua on tarpeeksi ja mielenkiinto säilyy läpi postauksen. Nuo katsojaluvut olet kyllä ansainnut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania kommentteja olivat kaikki joita pistit blogiini kuukauden aikana! Kiva kuulla, että pidät täällä blogissani näistä kuukaudenkoosteista, sillä nämä saattavat lopulta olla joidenkin mielestä turhan tylsiä.

   Poista
 4. Kiva postaus taas! :) Niin harmi, että hirveän moni munkin lukulistam blogeista on lopettanut.. onneksi kivoja blogeja vieläkin riittää, vaikka jotain uutta olisi kiva löytää. Sanon tämän joka kerta, mutta sun kuukausikoosteet on niin parhaita ja kivaa luettavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Pihla, niin mukava kuulla, että sinäkin tykkäät näistä kuukausikoosteistani täällä blogissa! ja on kyllä niin harmillista, että niin moni blogi on lopettanut, mutta onneksi niitä kivojakin blogeja vielä on, tosin lukulistalleni mahtuisi niitä tällä hetkellä vielä muutama lisää!

   Poista
 5. Tosi kivaa luettavaa nää kuukausi postauksetkin. Mielenkiinto säilyy koko ajan eikä oo yhtään tylsä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mukava kuulla, että tykkäät näistä kuukausipostauksista!

   Poista