-->

keskiviikko 3. elokuuta 2016

Heinäkuu 2016

Moi! Heinäkuu on hurahtanut nopeaa vauhtia ja on aika heinäkuun suosikki postauksen! Toivottavasti tykkäätte tästä laittakaahan ihmeessä kommenttia mitä piditte!

Kuukauden blogi

Taas kerran olisi paljon hyviä vaihtoehtoja, mutta aina on päädyttävä yhteen. Loppujen lopuksi kuukauden blogin päättäminen oli helppoa.Tällä kertaa se on Nellan blogi Nellajosefiina.
     Nellan blogissa on hyvän laatuisia kuvia ja postauksista huomaa, että niiden kirjoittamiseen on käytetty aikaa, eikä niitä ole vain sutaistu. Nellan blogissa seikkailee ihanan näköisiä poneja ja niiden touhuiluista on kiva lukea. Ulkoasu on ihana ja omalla tavalla erilainen. Kokonaisuudessaan ihana blogi! Kannattaa käydä kurkkaamassa ja liittykää ihmeessä Nellan blogin lukijaksi.


Kuukauden kommentti

Kommentteja onkin tullut heinäkuussa aika paljon. Kaikki kommentit ovat olleet kivoja ja niitä olen lukenut mielelläni. Kiitos kaikille kivoista kommenteista! Heinäkuun kommentti on Elinan kommentoima kommennti, joka on kommentoitu Lorun näyttely postaukseen!
      Oli kyllä tosi kiva oli lukea tuota kommenttia ja se on kyllä ansainnut tämän kuukauden kommentti kohdan!


Kuukauden postaus

Heinäkuussa olen julkaissut yhdeksän eri postausta, niissä on ollut jokaisessa ihan kiitettävästi näyttökertoja. Linkkaa blogisi osa 2 postauksessa näyttökertoja oli huikeat 307, ja toisena/kolmantena tuli 130 näyttökerralla postaukset uusi ulkoasu ja erinomainen Loru.

Ps. Linkattujen blogien arvostelut ovat tulossa heti kun kerkeän. Olen päättänyt, että teen ne huolella ja ajatuksella. Siihen tarvitsen aikaa, joten saa nähdä milloin valmistuu. Yritän tehdä valmiiksi tässä kuussa. Älkää hätäilkö!


Kuukauden näyttökerrat

En tiedä mitä sanoisin... tavoitehan oli 1800 ja se meni kyllä rikki yli tuhannella :o! Luulen, että näyttökerrat tulevat laskemaan, kun koulu alkaa ja en kerkeä postaamaan niin aktiivisesti, mutta kumminkin. Kuukauden näyttökerrat olivat huikeat 2970! Miten olisi jos elokuun tavoitteeksi laitettaisiin 2100.


Kuukauden ratsu

Heinäkuussa Kiviojallahan oli tauko, joten siellä en päässyt ratsastamaan kertaakaan. Yhdellä toisella tallilla ratsastin kahdella suomenhevosella Jöröllä ja Napilla. Niistä en tiedä kumpi oli kivempi kerta, koska kyseiset hevoset ovat ihan erillaisia, tykkäsin joka tapauksessa molemmista!

Kuvassa Nappi

Kuukauden tapahtuma

Hmm... Hamina junior tattoo oli aika kiva kokemus tänä kesänä. Linnanmäen reissukin oli kiva. Ja en muistakkaan mitä muuta on tapahtunut heinäkuussa joten sanon, että hamina tattoo, sekä linnanmäen reissu ovat kuukauden taphtumat!

Kuukauden hauskoin

Minulla on ollut todella paljon hauskoja juttuja, mutta arvatkaas muistanko niitä. Hamina Tattoon reissussa oli aika paljon hauskoja juttuja, mutta niistä ei täällä sen enempää!

Noniin siinä oli tämä postaus! Muistakaahan kommentoida, jos sinun kommentti olisi se kuukauden kommenti! Toivottavasti tykkäsitte, laittakaahan kommenttia millaista postausta haluaisitte!10 kommenttia:

 1. Ihana tuo Elinan kommentti, todellakin ansaitsi paikan:) Tää oli niin huolella toteutetun postauksen oloinen, niin kuin kaikki sun postaukset, että tätä oli ilo lukea❤

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva postaus! Elinan kommentti oli todella ihana ja piristävä, voin kuvitella että oli kiva lukea kommentti ensimmäistä kertaa! Kaikki postauksesi ovat huolella toteutettuja, innolla aina odotan uutta!

  www.ystavanihevonen.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin oli tuo kommentti ihana ja sitä oli kiva lukea, näin jälkeenpäinkin! Kiitos vielä kivasta kommentista!

   Poista
 3. Iloisen sävyisesti toteutettu postaus, kivakin oli! :) Varmasti sanattomaksi vetää, kun noin paljon näyttökertoja tuli! :O!! Onnea myös paljon tästä blogin " menestyksestä " ;-)

  Tammi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Alina! Oli kyllä uskomatonta nähdä nuo näyttöjerrat! Kiitos!

   Poista
 4. Vau, kiitos paljon! Nää kuukauden koostepostaukset on kyllä kivoja lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, kyllä noin hieno blogi tuon ansaitsee! Kiva jos pidät!

   Poista
 5. Tälläiset postaukset on kivoja! =)
  Www.tiiaemilia.blogspot.com

  VastaaPoista