-->

lauantai 6. elokuuta 2016

Blogin esimmäinen video

Moi! Tänään luvassa ratsastustunti postausta! (jatkakaa lukemista lopussa elämäni ensimmäinen video täällä blogin puolella)

Meillä oli ensimmäinen tunti nyt syyskaudella ja oli kiva päästä Kiviojalle kuukauden tauon jälkeen! Tunnilla menin Gerdalla meillä oli ihan pelkkiä siirtymisiä ja perustehtäviä. Kun menimme tallille aloin hoitamaan Gerdaa, koska se ei ollut edeltävällä tunnilla.

Kuvat ja videot: Salla Lohtander


Aloitimme tunnin kävelemällä pitkin ohjin. Sen jälkeen otimme ohjat tuntumalle ja aloimme tekemään ympyröitä ja pysäytyksiä omatoimisesti. Huomasin jo alusta alkaen, ettei Gerda oikein taivu sisään päin, no yritin Gerdaa taivutella parhaani mukaan, mutta se vaan ei totellut. Pysähdyksissä ´Gerda ei aina malttanut, välillä steppaili, mutta välillä tuli todella hyviä pysähdyksiä! <3!

Pahoittelut kuvien laadusta, koko tunnin ajan satoi, joten kuvat ja video on aika huono laatuista!
Kävelyjen jälkeen otimme ravia. Toisella pitkällä sivulla tehtiin tötsien välistä käyntiin siirtyminen ja toisella pitkällä sivulla teimme ensimmäiseen kirjaimeen voltin siitä kolmikaariinen kiemuraura ja sivun viimeiseen kirjaimeen voltin. Gerda päästeli välillä menemään, mutta ratsastukseni opettaja sanoi, että hidasta ympyrällä, ja silloin Gerda taipuisi paremmin. No niinhän se kävikin. Gerda meni hyvin. Teimme tätä molempiin suuntiin. Käyntisiirtymiset menivät meidän osalta hyvin. Kun olimme ravailleet siirryimme käyntiin ja kävelimme pitkin ohjin ympäri kenttää.


Kun olimme kävelleet aloimme ottamaan laukkaa. Nostimme laukan S:ästä kartioiden välistä ja teimme R:ään keskiympyrän. Tosi monella laukannostolla Gerda nosti laukan kiihdyttämällä ja välillä se ennakoi, mutta kyllä se laukka aina tuli ja päästiin mukavaan tahtiin menemään laukkaa. Teimme ensin tätä toiseen suuntaan. Sen jälkeen laukkasimme ympärikenttää, ja sai tehdä pääty-ympyröitä. Gerda laukkasi hyvin. Välillä meinasi väsyä, mutta jaksoi kumminkin loppuun asti. Vaihdoimme suuntaa. Teimme alkuun samaa tehtävää. Välillä Gerda nosti väärän laukan, joten teimme kerran ympyrän ennen laukannostoa ja sitten nousi oikea laukka. Laukkasimme vielä toiseen suuntaan ympäri kenttää!


Kun olimme laukanneet aloimme tekemään itsenäisesti ravissa ympyröitä ja sen jälkeen kävelimme pitkät loppukäynnit pitkin ohjin ja ilman jalustimia. Oli kiva tunti. Sen jälkeen hoidimme ponit ja lähdimme kotiin.Noin! Elämäni ensimmäinen video nyt julki! Varmaan tulee useammin videoita jos tykkäätte? Sitä oli kyllä hauska editoida! Mutta pidittekö muuten postauksesta? Kertokaahan minulle kommenteissa!

Ens postaukseen! Moikka!

19 kommenttia:

 1. Tosi hyvä postaus! Toi video oli tosi kiva ja sopivan mittanen, toivottavasti tulee lisää videoita tänne blogiin!:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt tiedän minkä mittaisia videoita kannattaa tehdä, ettei tule liian pitkiä eikä lyhyitä! Videoita tulee varmasti!

   Poista
 2. Kauniisti ratsastat kauniilla ponilla! Ihana video, videoilta vaan näkyy paremmin sitä ratsastusta - ja ei voi muuta sanoa, kuin että oot todella taitava ratsastaja..! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva postaus,ja toi video oli kiva!

  VastaaPoista
 4. Ohoh! Ihan sanattomaksi vetää tuo video! =-O ihana <3 kuvat olivat erityistä plussaa eikä pikkiriikkinen sade kyllä menoa haitannut! Ootte ihana pari Gerdan kanssa, ja hyvin meni pienien vänkäilyjen jälkeen! Hyvä postaus Aino, sekä ihanat kuvat Salla! <3

  T: Tammi ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei sade haitannut ratsastusta, mutta kuvien laatu kärsi, mutta ei sillä niinkään väliä ole!

   Poista
 5. Ratsastat älyttömän hyvin! Selvästi huomaa sun nopean kehityksen! Vau¡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mukava kuulla, että huomaat että olen kehittynyt!

   Poista
 6. Tosi kiva toi video! Ei liian pitkä, eli jaksoi katsoa loppuun asti. Lisää vaan! :D

  VastaaPoista
 7. Hyvin ratsastat! Ja kiva video, ehdottomasti lisää videoita!❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Videoita tulossa jos saan niihin tarvittavat materiaalit!

   Poista
 8. kiva vidi mil editoit:))

  VastaaPoista
 9. Älyttömän hyvin ratsastat! Tosi hyvä video. Ei liian pitkä! :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos, videoita tulee varmasti lisää jos tulee materiaalia!

  VastaaPoista