-->

perjantai 12. elokuuta 2016

Ei aina voi onnistua

Moi! Tänään kirjoittelen teille postausta tabletilla. Tietokoneemme sekosi kun olin editoimassa videota tähän postaukseen ja nyt se ei ole lähtenyt toimimaan, joten joudun nyt tyytymään tabletilla kirjoittamiseen. Tämän vuoksi suunitelmat saattaa mennä hiukan uusiksi: Linkkaa blogisi postauksen kanssa. Yritän tehdä sen nyt elokuussa, mutta saa nyt nähdä.

Torstaina meillä oli ratsastustunti. Tunnilla meillä oli esteitä ja esteissä aiheena tekniikka ja rata. Eli ei menty kovinkaan suuria esteitä, koska meillä oli vähän haasteellisempi harjoitus. Tunnin ratsuni oli Celeste. Tunnille menin vähän sellaisilla fiiliksillä, että mitähän tästäkin tulee, mutta kyllä siitäkin selvittiin.

Kun saavuimme tallille, kävimme ensin tallilla ja sen jälkeen menimme katsomaan edellistä tuntia, koska Celeste oli jo valmis eikä sitä tarvinnut hoitaa. Kun kello läheni 18.00:laa lähdin hakemaan omat varusteet ja sen jälkeen menin Celesten luokse ja hyppäsin kyytiin. Aluksi kävelimme pitkin ohjin, silloin tein jo muutamia ympyröitä koska tiesin, että Celeste ei aina suostu kääntymään, joten aloin jumppaamaan jo sitä.

Kaikki kuvat: Salla LohtanderOtimme ohjat tuntumalle ja tulimme kerran yhden harjoituksen käynnissä, mitä tulimme sitten jälkeen päin ravissa ja puoliksi laukassa. Laitan siitä harjoituksesta kuvan alas! Kun olimme tulleet sen kerran käynnissä, nostimme ravin ja aloimme tulemaan sitä ravissa. Ne meni iha hyvin Celeste kulki mukavassa tempossa. Menimme samaa harjoitusta molempiin suuntiin ja teimme voltteja tarpeen vaatiessa!

Kuvassa vain ne puomit, jotka oli tässä tethtävässä
Värilliset viivat vähän hassusti, koska tehtävässä ei vaihdu suunta.
Toivottavasti ymmärrätte tehtävän idean?
Tämä sama tehtävä seuraavassa tehtävässä, joka lukee
alempana, mutta puomit olivat esteitä!!Sen jälkeen otimme hetkeksi käyntiä. Kävelimme hetken, ja sillä aikaa saimme ohjeet seuraavaan tehtävvän. Teimme saman, mutta pituushalkaisijalla olevat puomit vaihtuivat ristikoksi. Ensin tulimme esteen ravissa sen jälkeen nostettiin laukka ja sen jälkeen vielä puomi. Teimme saman uudelleen, mutta edellinen puomi oli lankku, jonka päällä oli puomi. Sen Celeste meni hyvin, en ole varma kielsikö Celeste sille lankulle?, mutta muuten!. Vaihdoimme suuntaa tulimme saman, mutta sille toiselle puolelle.Kun kaikki oli mennyt tämän tehtävän, otimme muutaman esteen lisää tähän harjoitukseen. Teimme saman alun menimme oikealle ja sen jälkeen tuli vielä sarja h-b halkaisijalla. Sarjassa oli lankku ja pysty. En muista tarkalleen kielsikö Celeste, koska se päätti kieltää aika monille esteille. Luultavasti nämä kaikki esteet menivät hyvin. Sitten lisättiin esteitä vielä lisää tähän harjoitukseen. Aluksi oli sama alku ristikko, oikealle lankku, sarja: lankku ja pysty, sen jälkeen pääty-ympyrä, joka vahingossa valahti koko kentän mittaiseksi ympyräksi, hups. Sen jälkeen ravi uudelleen se ristikko, sitten vasempaan ja sen jälkeen lankku ja vesieste. Tämä rata ei tosiaan mennytkään niin hyvin. Celeste kielsi aika monelle esteelle. Päätyympyrä vajosi koko kentän mittaiseksi ympyräksi. Sen tiesin kyllä jo valmiiksi että näin tulee käymään. Sitten vielä viimeinen sarja. Lankulle Celeste kielsi tulimme uudestaan, sitten se meni hyvin. Mutta vesieste ei mennytkään niin hyvi, vaikka se laskettiin aika pieneksi. Celeste kielsi muutaman kerran. Sitten se hyppäsi kaksi kertaa käynnistä ja kerran päästiin se yli ihan sujuvasti.

Kuva vähän epäselvä. Ktkoviiva ravi! Suora viiva laukka!
Sininen ensimmäinen ja liila sinisen perään olevat jutut seuraavassa tehtävässä. Toivottavasti ymmärrätte.
Tämän jälkeen Pami halusi vielä meiltä hyvät hypyt loppuun. Menimme lankulla kaksi hyppyä ja sen jälkeen otimme ihan vain loppuvetkat. Teimme ympyröitä, kun olimme ravanneet otimme käyntiä.
Tunnin jälkeen menimme talliin, hoidimme ponit ja otimme muutamat poseerauskuvat tallissa ja tarhassa, sen jälkeen menimme korjaamaan esteitä ja otimme muutamat kuvat todella upeasta sateenkaaresta! Sen jälkeen kirjoitimme ponitoiveet taululle ja kirjoitin nimeni koulukisa listaan. Saa nähdä pääsenkö, jos osallistuja tulee sen verran, koska 2. Luokan osallistujat arvotaan, ja vielä jotkut ketkä eivät päässeet viime kisoihin ovat etusijalla ja ne pääsevät varmasti. Joten luulen etten pääse kisoihin.
En nyt saanut tähän tuntivideota, koska ei ole ohjelmaa millä editoi, enkä saa myöskään kamerasta videoita helposti puhelimeen tai tablettiin, joten haittaako teitä jos se tulee myöhemmin, kunhan kone saadaan kuntoon? Toivottavasti piditte postauksesta! Ens postaukseen! Moikka!

19 kommenttia:

 1. Kerrot aina näistä tunneista ihanan yksityiskohtaisesti ja mielenkiintoisesti! Ratsastat myös tosi siististi ja sun ratsastusasento on kaunis ❤ Laita ihmeessä se video vaikka sitten myöhemmin, katsoisin sen kuitenkin mielelläni, vaikkei se ehkä ihan ajankohtainen olisikaan :)

  pmgalleria.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos ja kiitos! Varmaan se video tuleekin tänne jonain kauniina päivänä!

   Poista
  2. Kiitos, kiitos ja kiitos! Varmaan se video tuleekin tänne jonain kauniina päivänä!

   Poista
 2. On se Celeste vain suloinen ❤
  Ei kyllä kuulostanut yhtään hassummin menevän ja kuvien perusteella teidän meno näyttääkin kivalta! Todella hyvä postaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhä se on!
   Kiitos, yritin laittaa parhaimpia kuvia, mutta taitaa tuolla joku epäonnistunutkin olla! Kiitos!

   Poista
 3. Tykkään sun ratsastus postauksista sen takia, että kerrot kaiken aina niin avoimesti! Tyylisi on ihana ♥

  kakskorvaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Tykkään sun ratsastus postauksista sen takia, että kerrot kaiken aina niin avoimesti! Tyylisi on ihana ♥

  kakskorvaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Oi, kiva postaus ja teillä näköjään meni hyvin!:)

  VastaaPoista
 6. Kiva postaus ja hienot kuvat! :)

  VastaaPoista
 7. Kiva postaus! Mie kattoisin kyl tosi mielellään kans tuntikooste videon, vaikka tuliski myöhään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Salla! Varmaan se video tänne jossain vaiheessa on tulossa!

   Poista
 8. Kiitos tiedosta, kävin katsomassa!

  VastaaPoista