-->

lauantai 27. elokuuta 2016

Huippu Gerda

Moi! Perjantaina 19.8 Kiviojalla oli koulukisat, joihin osallistuin Gerdalla. Olen todella tyytyväinen, että sain kisata Gerdalla, jäi todella hieno kokemus tämän pienen suloisuuden kanssa. Koulu rata oli sama, kuin viimeksikin eli Helppo C, E.B special 2015. Joten ei tarvinnut harjoitella kovinkaan paljoa.

Perjantaina lähdimme tallille neljän jälkeen. Heti silloin menimme auttamaan yhtä tyttöä Sunshinen hoidossa. Sen jälkeen olimme vain hetken. Sitten kävimme hakemassa Gerdan sisälle ja aloin selvittämään Gerdan häntää ja harjaa. Siinä menikin jonkun aikaa. Sitten harjailin vähän ja aloimme varustamaan Gerdaa. Tämän jälkeen yksi kaverini hyppäsi Gerdan selkään meni verkkaamaan ja kävi radalla. Silloin kuvailin ja katsoin muiden ratoja! Kun Gerda tuli radalta se tuotiin hetkeksi talliin.


Kuvista kiitos, Sallalle, Saralle, Netalle, Henriikalle ja Emilialle!


Lähdin verkkamaan. Kävelin ensimmäisenä käynit sen jälkeen aloin ottamaan ravia. Tein ympyröitä ja taivuttelin Gerdaa ja yritin löytää hyvää rytmiä. Kun olin ravaillut tarpeeksi aloin ottamaan laukkaa. No Gerda meni ihan kivasti. Välillä oli pelko siitä, että nostaakohan Gerda väärän laukan. Onneksi ei nostanut! Kun olin saanut laukkailtua otin hetken ravia ja sen jälkeen siirryin käyntiin ja meninkin odottelemaan omaa vuoroani kentän laidaalle.
Kokonaisuudessaan rata meni hyvin. Mielle tuli paljon hyviä kohtia, mutta myös epäonnistuneitakin. Tavoitteena oli saada  paremmat prosentit, kuin viimeksi ja ne myös saimmekin. Prosentit olivat siis 63,33%! Oikeastaan radasta ei muuta sanottavaa ole, kuvat ja video kertoo enemmän kuin sanat, joten kuvien pariin!
Tämä tuli vähän myöhässä, toivottavasti ei haitannut? Heittäkäähän kommenttia mitä piditte, ens postaukseen!

16 kommenttia:

 1. Aivan ihana postaus! Hyvin editoit videot, millä muuten editoit melkein? Hyvin meni teillä Gerdan kanssa! Oot syntynyt Gerdan selkään! <3


  Tammi ;)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva postaus!:) Sovit kyllä tosi hyvin Gerdalle ja okitte ihanaa katsottavaa kisoissa!❤
  Gerdakin on saanut keväästä lisää lihasta.:)
  Ihanat ootte!❤❤
  Henriika

  VastaaPoista
 3. Tää oli tosi kiva postaus! Kuvat oli upeita ja niitä oli mielestäni sopiva määrä ja tuo video oli tosi hauska lisä!
  Onnee viel noin hienosta ja onnistuneesta radasta❤

  VastaaPoista
 4. Ihana kuulla, että teillä meni Gerdan kanssaa kisat taas noin hyvin! :) Kiva oli nähdä myös videota radasta, tuo kivaa vaihtelua tänne.
  Mullakin oli 27.8 kisat, joissa menin ensimmäistä kertaa Ferrarilla, mutta siitä voi sitten lukea blogistani jonkun ajan päästä, kunhan saan postauksen kasattua :)

  Pörheää Menoa

  VastaaPoista
 5. Kiva postaus, ihana hevonen ja oli varmasti kiva kokemus. En hirveästi ymmärrä kisaamisesta tai noista pisteistä, mutta ei tainnut kovin huonosti mennä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Gerda on kyllä ihana! ❤ Haha, luulen ettei ihminen joka ei ymmärrä hevosista niin ei ymmärrä noista kouluarvosteluistakaan. Karu totuus: En itsekkään ymmärtänyt niistä muutamaan hetkeen!

   Poista
 6. Hyvä postaus ja teil meni rata tosi hyvi! <3

  VastaaPoista