-->

sunnuntai 14. elokuuta 2016

Kokemuksen rikkaanpana

Heipä hei! Lauantaina 13.8 kävimme hakemassa Lorun kanssa lisää kokemusta Ristiinan ryhmänäyttelyistä! Tällä kertaa ei saatu niinkään paljoon menestystä, mutta kokemusta saatiin.

Krmofohrländereitä oli tällä kertaa neljä kappaletta, joista yksi oli Loru,  yksi Lorun veli Rölli ja Lorun isä Ruca. Neljäs näistä oli viime näyttelyissä ollut Minttu. Lorun rotu alkoi aamu 10:ltä. Tällä kertaa tuomari oli suomalainen. Vaikka sää näytti heikolta silti se suosi vielä meidän kehän aikana.

Kuvat; Alina Tervonen
Aamulla lähdimme kahdeksan aikaa ajelemaan kohti Ristiinaa. Olimme siellä yhdeksän paikkeilla. Kun pääsimme kehän laitaan menin Lorun kanssa harjoittelemaan kehään, koska siellä ei ollut muita. Ravasin muutaman kierroksen ja nostin Lorun pöydälle. Loru oli hieman peloissaan pöydällä, ja luulen, että Loru pelkäsi myös telttoja, jotka heiluivat kovan tuulen mukana. Ajan kuluessa Rölli ja Rucakin saapuivat paikalle. Sekä Minttu.

Kun kello oli kymmenen alkoi urokset. Kun Rölli ja Ruca olivat pyörähtäneet kehässä ja paras uros oltiin valittu. Oli minun ja Lorun vuoro mennä kehään. Minua ei kauheasti jännittänyt, paitsi pöydälle nosto. Ensimmäisenä meitä pyydettiin juoksemaan kerran kehän ympäri. Loru ravasi hienosti koko matkan. Se meni yllättävän hyvin tuulesta ja teltoista huolimatta.
Kun olimme ravaneet kerran kehän ympäri nostin Lorun pöydälle. Se ei ollutkaan niin yksinkertaista ja helppoa. Lorua pelotti , ja kaiken lisäksi pöydän edessä oli teltta. Kun olin nostanut Lorun Loru nojasi kunnolla minua vasten kun käteni oli sen jalkojen takana. Noh se seisominen meni niin ja näin. Sitten kun olin ottamassa namia, kappas kävi niin kuin viimeksi Loru oli maassa. Noh nostin vielä Lorun uudestaan pöydälle ja tuomari tutki hetken, sen jälkeen otin Lorun pois pöydältä. Pää asia, että Loru antoi tuomarin tutkia Lorua! Nyt tiedetään mitä pitää harjoitella ;)!Sen jälkeen meidän piti tehdä ravaten kolmio. Se meni ihan hyvin,  mutta en tullut iha suoraan tuomaria kohden. Sitten piti vielä juosta kerran suoralla. Toiseen suuntaan Loru meni hyvin. Toiseen suuntaan Loru otti muutaman laukka askeleen. En ole varma pitikö tuon jälkeen mennä vielä kehä ympäri?, mutta jos piti Loru ravasi hyvin!Kun olimme juosseet vein Lorun seisomaan tuomarin pöydän eteen. Loru aina välillä pyllähteli. Sitten korjasin aina. Sen jälkeen tuomari pyysi vielä kerran juoksemaan ympäri kehän. Se meni edelleen hyvin. Ravaaminen meni mielestäni todella hyvin! Sen jälkeen seisotin Lorun hetkeksi ja sitten saimmekin jo laatuarvostelun arvostelun. Saimme eh:n eli erittäin hyvän. Toisiksi paras. No olin tyytyväinen Loruun, vaikkei pöydällä seisominen mennyt ihan nappiin.
Kun Minttukin oli pyörähtänyt kehässä, Rölli meni vielä kehään, koska oli paras uros, samalla oli rotunsa paras myös, koska molemmat nartut sai eh:t ja niillä ei pääse jatkoon. Sen jälkeen otimme arvostelut ja menimme ottamaan ryhmä kuvaa. Harmitettavasti Minttu kerkesi jo lähtemään, joten saimme kuvan Röllin, Rucan ja Lorun kanssa. Tämän jälkeen menimme kahville ja sitten kävimme lenkittämässä koiria metsä polulla! Oli kyllä hyvä reissu vaikka menestystä ei tullut! Seuraavat näyttelyt on tulossa syyskuun alussa. Saa nähdä miten siellä sitten menee, koska ovat rodun päänäyttelyt ja koiria on varmasti paljon enemmän!


Mitäs piditte postauksesta? Kertokaahan kommenteissa! Ens postaukseen!

8 kommenttia: