-->

keskiviikko 3. tammikuuta 2018

Joulukuu 2017

Yksi hyvin tapahtumarikkaista vuosista blogin suhteen on nyt ohi ja on aika käydä läpi, mitä ehkäpä blogin menestyksekkäin ja viimeisin vuoden 2017 kuukausi toi tullessaan. Tänään siis joulukuun postauksen parissa ja pääsette näkemään miten minun ja blogin vuoden 2017 joulukuu oikein menikään. 

Kuukauden katsotuin postaus:

Blogissani oli joulukalenteri, jonka vuoksi postauksia tuli julkaistua yhteensä kaksikymmentäneljä kappaletta ja niiden lisäksi kirjoitin vielä yhden postauksen joulun jälkeen, jossa kerroin Kiviojan syyskaudesta. Postauksia tuli siis huimat kaksikymmentäviisi ja olen niistä kaikista hyvin ylpeä. Erityisesti siitä olen yllättynyt ja ylpeä, että sain kaikki joulukalenterin luukut ajallaan ulos, eikä mikään luukuista tullut myöhässä. 

Nämä kaikki postaukset saivat hyvin vaihtelevasti näyttökertoja 134-466 näytön väliltä. Kaikista eniten näyttökertoja sai kuitenkin joulukalenterin luukku, jossa oli haastattelu kenttäratsastajasta Pauliina Swindellsistä. Itse henkilökohtaisesti olin todella tyytyväinen siihen, mitä sain aikaan ja mielestäni se ansaitsikin kaikki 466 näyttökertaa. Jos et ole vielä käynyt kurkkaamassa tätä postausta, voit tehdä sen nyt ja tästä linkistä!


Kuukauden näyttökerrat:

Joulukuussa pääsitte tekemään taas historiaa tekemällä uuden ennätyksen näyttökertojen suhteen. Niitä tulikin joulukuun aikana aika kiva määrä: 6395 näyttöä. Saa nähdä kuinka kauan kestää, että moinen lukema saadaan taas rikottua. Onkohan se mahdollista jo tänä vuonna?


Kuukauden kommentit ja kommentoijat:

Koko kuukauden aikana kommentteja tuli blogiin yhteensä 83 ja niiden lisäksi arvontaan osallistuneiden kommentteja 26. Kommentteja siis tuli ihan hullusti blogiin ja useita kommentteja sain myös whatsappin välityksellä. Tämän vuoksi kuukauden kommentteja valitsin useamman ja tässä vaiheessa postausta haluan kiittää ihan älyttömästi Pihlaa, koska hän kommentoi jokaiseen  joulukuun aikana julkaistuun postaukseen. 


Ensimmäinen kommenteista on Pihlan laittama kommentti tähän postaukseen ja se sisälsi katsauksen menneeseen marraskuuhun. Erityisesti tämä lausahdus "Sun kirjoittamat kuukauden suosikit on ihan mun lemppareita, sillä teet niistä aina hyviä, sopivan pituisia ja mielenkiintoisia." jäi mieleeni ja se tsemppasi todella paljon tämän joulukalenterin tekoon.


Toinen kommenteista onkin tullut whatsappiin ja se pääsi tähän postaukseen, koska Anni oli todella kivasti tuonut esille sen, mitä tykkäsikään postauksesta. Tämä kommentti koski Pauliina Swindellsin haastattelua ja mieleen tästä kommentista minulle jäi tämä lausahdus: "Luulisin et oli jopa ehk parhain postaus ikinä siulta." 
Kolmas kommenteista tuli myös Pauliinan haastatteluun ja sen laittoi Siiri. Tämä kommentti oli myös ihana ja erityisesti tykkäsin tässä kommentista tästä pätkästä: "Tosi selkeästi kerroit kuulemasi, ja vaikka tekstillä olikin pituutta, se ei ollut yhtään työlästä tai tylsää luettavaa." 
 Seuraava kommentti olikin Suvin laittama ja tämä kommentti tuli postaukseen, joka sisälsi 12 kuvaa, 12 eri kuukaudelta. Kuvien lisäksi postaus sisälsi perustelut, miksi olin valinnut näiltä kuukausilta juuri ne kuvat. Tämän postauksen voit käydä lukemassa täältä. Mielestäni tämä kommentti oli myös näiden muiden kommenttien seassa ihan huippu kommentti ja tästä kommentista minulle jäi mieleen tämä: "Nää sun postausideat on kyllä ihan huippuja! Tää oli taas todella kiva idea!"

Viimeinen, muttei todellakaan vähäisin kommentti oli taas puolestaan Pihlan kommentti, joka tuli postaukseen, jossa kerroin vinkkejä, miten selvitä motivaatiopulasta. Sen postauksen pääset lukemaan tästä. Kokonaisuudessaan tämä kommentti oli myös ihan mahtava ja minulle jäi mieleen tästä kommentista erityisesti tämä virke: "Tää sun joulukalenteri on kyllä ollut ainut jota on jaksanut seurata aktiivisesti koko kuun ajan, hienoa, että oot onnistunut tässä näin hyvin!

Kiitos kaikille kommentteja laittaneille ja erityiskiitos seuraaville, jotka ovat osallistuneet kommentoimalla hiukan suuremmalla määrällä bloginii joulukuun aikana. 

Pihla Parikka - 25 kommenttia
Suvi - 7 kommenttia
Elsa - 6 kommenttia

Kuukauden tykätyin Instagram-kuva:

Joulukuun aikana julkaisin Instagramissa vähän vähemmän materiaalia ja kuvia tuli vain 12. Kaikista eniten tykkäyksiä tuli kuvasarjalle, jossa oli kuvia menneestä ratsastusvuodesta. Kuvatekstissä oli puolestaan ajatuksia koko kaudesta. Tykkäyksiä tämä kuvasarja sai yhteensä 103 eli ihan kivan määrän! Jos joku ei vielä seuraa minun hevostouhuiluja instagramissa, niin käykäähän ottamassa se haltuun: @elaimetsydamessa.


Kuukauden ratsu:

Joulukuussa meillä ennätti olla vain kolme ratsastustuntia, joista menin jokaisen eri ponilla ja ne ponit olivat Pokemon, Eetu ja Celeste. Pokemonin kanssa pääsimme menemään ilman jalustimia melkeinpä koko tunnin. Eetun kanssa puolestaan hyppelimme esteitä ja Celestellä menin ilman satulaa ja meillä oli leikkitunti. Näistä tunneista ei jäänyt mitään erityisesti mieleen, mutta Eetun kanssa tuli kivoja pätkiä esteitä hypätessä. Sillä tunnilla laskimme laukkoja ennen hyppyä ja osoittautui aluksi hyvin haasteelliseksi, mutta loppua kohden se alkoi helpottua.


Kuukauden mieleenjääneimmät tapahtumat:

Mitäköhän joulukuussa ennättikään tapahtua? hmm...? No ainakin vietin joulua ja sain syödä hyvää ruokaa sekä avata paljon joululahjoja. Sen lisäksi kerkesin olemaan entistä enemmän kavereideni kanssa, sillä kouluhommat alkoivat hellittämään jo joulukuussa. Itse olin soittamassa Saipan pelissä Maamme laulua. Lisäksi kävimme ottamassa Lorun kanssa kuvia. Ja alkoihan meillä joululomakin, tallilla oli pikkujoulut ja vuosi vaihtui yökyläilessä kaverillani. Kokonaisuudessaan koko joulukuu oli blogin puolesta ihan mahtava! Teitä lukijoitakin on melkein kertynyt kohta sata ja se on hyvin suuri määrä! Mitään erityisempiä tavoitteita minulla ei ole tälle alkaneelle vuodelle, mutta toivottavasti blogi saadaan pysymään koko vuoden elossa, ilman erikoisempia taukoja. Näin tähän loppuun haluan toivottaa teille kaikille oikein hyvää alkanutta uutta vuotta!

10 kommenttia:

 1. Ihanaa että valitsit mut taas kuukauden kommentoijaksi, se merkkaa enemmän kuin osaatkaan arvata! <3 super hyvä postaus jälleen, olinkin jo odottanut kuukauden suosikkeja sulta, koska nää on vaan parhaita, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Ihanaa tulevaa vuotta 2018 sulle!

  viisiaskellajia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se oli vähän pakko valita siut kuukauden kommentoijaksi, koska jaksoit niin sinnikkäästi kommentoida jokaiseen postaukseen, mitä julkaisinkaan koko joulukuussa, huippu suoritus! Kiva, että tykkäät näistä kuukausipostauksista, sillä välillä tuntuu siltä, etteivät nämä ole niin monen ihmisen mieleen, mutta ihana tietää, että siellä on edes joku, joka näistä tykkää!

   Poista
 2. Sanoin sulle oikein mukavaa ja onnellista alkanutta vuotta! Tosi suloisia noi kaksi viimeistä kuvaa! ❤️

  http://hevostytonelamaax.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne kuvat ovat kyllä suloiset! Mukavaa ja onnellista uutta vuotta myös siullekiin!

   Poista
 3. Olipas kiva yllätys saada maininta tähän postaukseen :D Kiva, että tuo mun kommentti pääsi suosikkeihisi! :)
  Täytyy muuten myöntää, että ootpas kerännyt huikeen määrän näyttökertoja, varsinkin tuohon haastattelupostaukseen! En kyllä yhtään ihmettele, kun sisältö on niin laadukasta :) Taas oikein mielenkiintoinen postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuliko yllätyksenä? Siekin jaksoit niin ahkerasti kommentoida joulukalenterin postauksiin, ettei muuta voi sanoa, kun kiitos! Näyttöjä tuli oikeastaan jokaiseen postaukseen aika kivasti, verrattuna siihen, että niitä oikeasti tuli jokaisena päivänä! Mutta kiitos paljon Suvi!

   Poista
 4. Oi mikä banneri sulla on! <3 Mulla on jostain syystä jäänyt ihan pois sun blogissa kommentointi ja postausten lukeminen, mutta nää sun kuukauden katsauspostaukset on aivan ihania! :) Suloinen kuva susta ja Lorusta!
  Ihanaa uutta vuotta Aino <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! Kiva kuulla, että tykkäät näistä kuukauden koostepostauksista, sillä yleisesti näille tulee muita postauksia vähemmän näyttöjä. Mut tuo kuva miusta ja Lorusta on kyllä ihana ja ne kaikki muutkin kuvat, mitä sillä kuvausreissulla otettiin! Ihanaa uutta vuotta myös siulle!

   Poista
 5. Olipa kivan piristävä postaus tänne harmaaseen talveen! Toivottavasti jatkat yhtä aktiivisena blogin parissa ensi vuonnakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ihana kuulla! Tavoitteena olisi olla yhtä aktiivinen, tai vielä tätäkin aktiivisempi, mutta saa nähdä mitä aika tuo tullessaan ja miten paljon muita hommia tulee olemaankaan.

   Poista