-->

perjantai 4. toukokuuta 2018

Huhtikuu 2018

Jokseenkin kamalaa ajatella, että vain enää yksi kuukausi koulua ja sitten alkaakin kesäloma. Muutenkin juuri alkaneena kuukautena tulee olemaan niin paljon kaikkea ohjelmaa, että tämä toukokuu tulee menemään varmasti kolme kertaa nopeammin kuin muut kuukaudet. Tänään kuitenkin ollaan huhtikuun koosteen parissa ja käydään läpi, miten paljon kaikkea huhtikuussa oikein kerkesikään tapahtua. 

Luetuin postaus sekä oma suosikki tekeleeni 

Alku kuukaudesta olin täällä blogin puolella hiukan aktiivisempi, mutta postaustahti hiukan hidastui loppu kuussa. Sain kuitenkin julkaistua yhteensä seitsemän postausta, joka on yllättävän paljon, jos vertaa siihen kuinka paljon huhtikuussa oli muuta tekemistä. Kaikkiin postauksiin sain kuitenkin yli 200 näyttökertaa ja kaikista suurimmat näyttökerrat tulivat postaukselle, jossa pyysin teitä laittamaan kysymyksiä tulevaa Q&A:ta varten. Siihen tuli näyttökertoja yhteensä 341 näyttökertaa. Linkki postaukseen!

Huhtikuun postauksista tuli kaikista ihan kivoja. Muutenkin lähes kaikki postaukset olivat ratsastuspostauksia. Omat suosikkini näistä postauksista olivat kuitenkin kisapostaus sekä tuntipostaus estetunnista Jasonin kanssa. Molemmat postauksista sisälsivät aika runsaasti kuvia sekä ajatuksia kisoista, että ratsastustunnista. Kisapostauksen voi käydä lukemassa tästä ja tuntipostauksen tästä.

Kuukauden näyttökerrat 

Huhtikuussa näyttökertoja tuli ihan mukava määrä ja niillä päihitettiinkin maaliskuun näyttökerrat, sillä näyttökerrat ylettivät 2727. Katsotaan miten toukokuun näyttökerrat tulevat nousemaan ja pystytäänkö niillä voittamaan huhtikuussa tulleet näytöt!


Kuukauden kommentti ja kommentoijat 

Kehuinkin viimeisimmässä kuukausipostauksessa, että olitte kivan aktiivisia kommentoijia kahdeksallatoista kommentilla, mutta se kommenttien määrä oli todellisuudessa aika vähäinen, jos vertaa huhtikuussa lähetettyihin kommentteihin, joita oli yhteensä 37! Hienoa, että jaksatte kommentoida aina postauksiini. Ne tuovat aina niin hyvälle tuulelle! Oman suosikki kommentin huhtikuulta laittoi Trust is about us -blogin kirjoittaja Siiri, joka kyllä hallitsee muiden blogeihin kommenttien kirjoittamisen, siten, että ne tulevat positiiviseen ja tsemppaavaan sävyyn! Kommentti oli positiivinen ja kannustava ja se tuli postaukseen, jossa kerroin eräästä estetunnista Jasonin kanssa. Muutenkin ihana kuulla, että Siirille on löytynyt oma suosikkinsa Kiviojan poneista!

Huhtikuussa kommentteja tuli aika kiva määrä erityisesti Hymyilen huomiseen -blogin kirjoittajalta Suvilta ja hän pomppasikin kommenteillaan kuukauden kommentoijaksi. Myös tallikaverini Mila kommentoi useaankin postaukseen sekä kolmanneksi eniten kommentteja lähetti kuukauden kommentin lähettänyt Siiri.

Suvi - 7 kommenttia
Mila - 5 kommenttia
Siiri - 4 kommenttia

Kuukauden suosikkiblogi 

Alkukuusta olin blogirintamalla jonkin verran aktiivisempi, joka johtui mahdollisesti siitä, ettei kouluhommia ollut niin paljoa. Alkukuusta lueskelinkin enemmän muiden blogeja, mutten tiedä erottuiko mikään blogi erityisemmin joukosta. Suunnitelmissa on etsiä hiukan uusia blogeja lukulistani jatkeeksi heti, kunhan kouluhommat helpottavat. Muutamat kokeet ja työt vielä, niin sitten ovatkin nämä epämukavammat kouluhommat paketissa. Kuitenkin yksi blogeista, joista tykkäsin huhtikuun aikana on minulle aika uusi tuttavuus. Tämä blogi on Joka päivä on karkkipäivä. Blogissa on ihanan pirtsakka ulkoasu ja hyviä kuvia sujuvan teksti lisänään. Blogissa sisältävät kuvat ovat myös hienoja ja hyvin otettuja, joten niitä kelpaa kyllä katsella! Kannattaa tsekata tämä blogi!


Tykätyin Instagram-kuva 

Huhtikuussa julkaisin yhteensä 20 kuvaa Instagramin puolelle ja huomaa kyllä, että olen aktivoitunut senkin puolella aika paljon. Teitte ennätyksiä Instagramin puolella tykkäysmäärissä ja yhteen kuvista tuli melkeinpä 200 tykkäystä. Yleisesti ottaen tykkäysmäärät ovat olleet aika mukavissa lukemissa, mutta yhden tunnin kuvat veivät tämän tykätyimmän Instagram-kuvan tittelin ylivoimaisesti 192 tykkäyksellä. Tämä kuva on kuvasarja, jossa oli kuvia ratsastustunnista, jonka menin Pokemonilla pari viikkoa sitten. Niitä kuvia on tulossa tänne bloginkin puolelle piakkoin. 


Kuukauden ratsu ja ratsastustunti 

Huhtikuun aikana minulla olikin poikkeuksellisesti hiukan enemmän ratsastuskertoja, sillä joka viikkoisten tuntien lisäksi pääsin Alinan kanssa yksityistunnille sekä samaisena viikkona oli vielä estekisat, joihin osallistuin. Huhtikuussa ratsuikseni osoittautui hiukan yllätyksenä tullut Jason, jolla menin estetunnin, yksityisestetunnin sekä estekisat, Gerda takaosakäännöksissä sekä mukana maastoilemassa. Näiden kahden ponin lisäksi pääsin menemään Pokemonilla puomitunnin. Yleisesti ottaen kaikki ratsastustunneista meni yllättävän hyvin ja lisäksi missään ponissa ei ole lainkaan moitittavaa. Sanoisin kuitenkin, että kuukauden ratsu on ehdottomasti Jason. Jasonin kanssa tuli ihan mahtavia fiiliksiä esteillä ja oli ihan huippua päästä ratsastelemaan sillä pidemmän tauon jälkeen ihan kunnolla!

En oikein osaa sanoa, että mikä mahtaisi olla kuukauden ratsastustunti, sillä tykkäsin sisällöllisesti kaikista näistä. Ehkä kuitenkin huhtikuun ratsastustunti on puomitunti Pokemonin kanssa, jolloin poni toimi mainiosti ja oli todella hyvä ratsastaa. Meillä oli myös varsin mukavat puomitehtävät, joissa oli tarpeeksi haastavuutta.

Kuva estekisoista Jasonilla
(c) Tiia Käyhty
 Huhtikuu oli siis varsin tapahtumarikas kuukausi kaiken suhteen, mutta toivotaan parasta, että toukokuusta tulisi ainakin yhtä hieno ja ponitäytteinen kuukausi. Kertokaahan kommenteissa, mitenkä teidän kuukausi menikään!

16 kommenttia:

 1. Näitä siun kirjottamia postauksia on aina niin kiva lukea! Vaikken ookkaan ollu ehkä aktiivisin seuraaja näin kommenttien osalta, luen aina siun postaukset, jotkut jopa useaan kertaan. Ja siun kehitys on ollut silmin nähtävää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla Siiri! <3 Mukava kuulla, että jaksat lukea miun blogia niin usein! Kirjoitit muuten ihanan kommentin ja se piristi muuten päivääni!

   Poista
 2. Erittäin hyvin kirjoitettu! Oma lempparinikin oli Q&A postaus! Oles Siiri samaa mieltä kehitystä on tullut ja näkyvää sellaista!

  VastaaPoista
 3. Sanon varmaan joka kerta, että nää kuukausikoostepostaukset on ihan superkivoja, mutta pakko se on taas todeta! Sun tyyli kirjottaa näitä on jotenki tosi miellyttävä ja helppo lukea!

  Mun osalta kuukausi meni vähän miettiessä, et miten tästä eteenpäin. Oon Pokkiksen kohdalla pyöritellyt varmaan kaikki vaihtoehdot siitä, miten meidän meno tulee tästä jatkumaan, onneksi saadaan maanantaina selkoa tilanteeseen! Ehkä siis vähän sekavissa fiiliksissä, mutta kuitenkin kuukauden molemmat ratsastukset Glodilla menivät ihan superkivasti!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Ihana kuulla, että tykkäät näistä kuukausipostauksista! Näiden kirjoittaminen on kuitenkin aina oma haasteensa, jotta postauksesta saa tarpeeksi kiinnostavana.

   Harmi, ettei tilanteeseen ole saatu selkoa, mutta toivottavasti nyt saadaan selville mikä oikein on vikana. Toivotaan, että loppu kevät sujuisi paremmissa merkeissä, eikä aika menisi niin mietiskellessä.

   Poista
 4. Sie osaat kirjottaa näit ihan sika hyvin😍

  VastaaPoista
 5. Tuntuu kyllä, että tää alkuvuosi on mennyt yhdessä silmänräpäyksessä ohi! Toivon mukaan kesäloma ei mene yhtä nopeasti! :D Mutta hei, tää oli taas oikein kiva postaus :) Hauska yllätys lukea oma nimikin tuolta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanoppas muuta! ihan hirvittävää vauhtia aika kuluu, kun eihän tätä kerkeä edes tajuamaan. Ja pitää kyllä toivoa, että kesäloma menisi vähän alkuvuotta hitaammin. Kiva kuitenkin, että pidit ja olihan siun nimi paikan ansainnutkin tässä postauksessa!

   Poista
 6. Oi, kiitos paljon kehuista! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä! Siun blogi on kyllä kehumisen arvoinen!

   Poista
 7. Olipas taas tosi kiva kuukauden koostepostaus! Osaat toteuttaa näitä niin hyvin! Mun lempparipostaus sun blogista huhtikuulta oli varmaankin postaus, jossa kerroit kisapäivästä Jasonilla. Myös mä tykästyin huhtikuussa tuohon Millan blogiin, joka nousi omaksikin lemppariksi ja pääsi blogini huhtikuun suosikkipostauksen lempi blogikseni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Pihla! Siitä postauksesta tuli kyllä kiva ja juuri siksi se olin yksi suosikki postauksistani huhtikuulta. Ja tuo Millan blogi on kyllä kiva, joten ei ihmekään, että se pääsi meidän molempien blogien kuukauden suosikkiblogiksemme!

   Poista
 8. Olipa hyväntuulinen ja mukava postaus! :) Ihanaa, että huhtikuusi meni mallikkaasti ja sait paljon kivoja kokemuksia. Mukavaa, että lähettämäni kommentti lämmitti mieltäsi, toivottavasti kommentit piristävät päivääsi myös jatkossa! :) Erityismaininta myös tuosta blogisuosittelusta, sillä kyseinen blogi olikin minulle uusi tuttavuus- kävin lukemassa pari postausta ja tykkäsin, onpa kiva, kun löytyy uutta luettavaa näin muiden blogien kautta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Siiri ihanasta kommentista, taas kerran! Ihanaa, että jaksat aina niin ahkerasti kommentoida tänne blogiin ja sen lisäksi ne kommentit ovat aina niin ihanan hyväntuulisia ja niitä jaksaa aina lukea kerta kerran jälkeen. Ja tuo Millan blogi on kyllä oikein kiva blogi ja lukemisen arvoinen. Ihan huippua, että löysit täältä miun blogista tuon blogin.

   Poista