-->

torstai 1. joulukuuta 2016

Joulukuun erikoiset: Marraskuu 2016

Hyvää joulukuuta! Nyt alkaa täällä munkin blogin puolella joulunodottelu erilaisten jouluaiheisten ja muidenkin postauksien merkeissä! Ajattelin, että joulukuu voidaan aloittaa ihan vain suosikit postauksella! Eikun aloiteta!


Kuukauden blogi


Tällä kertaa kuukauden blogiksi olen valinnut Ankin kirjoittaman blogin Tomunseasta! Anki vasta palasi takaisiin kirjoittelemaan, eikä blogissa ole vasta kun kaksi postausta, mutta ajattelin, että hänen bloginsa voisi  hyvinkin käydä tähän kun ei vielä enne ole ollut! Tosiaan blogissa on kiva ulkoasu ja tuo banneri on jollain tavalla todella ihana. Blogi sisältää myös hyvät kuvan ja erillaisen kirjoitusasun mun silmään! :)

Kuukauden kommentti


Kuukauden kommentiksi olen tällä kertaan valinnut Venlan kommentoiman kommentin! Mielestäni tuo kommentti on jollain tapaa tsemppaava ja ajattelin, että sen vuoro olisi päästä tänne! :)

Kuukauden postaus


Tällä kertaa kuukauden postaus oli miun ja Olgan tekemä yhteistyöpostaus, jolle tuli näyttökertoja 110. Muissa postauksissa näyttökerrat olivat yli 67 ja siitä eteenpäin! Sanon vielä jos ette ole käyneet vielä tuota postausta lukeamassa niin käykää ihmeessä: Historian ensimmäinen yhteistyöpostaus!

Kuukauden näyttökerrat


Näyttökerrat olivat marraskuussa 1012! Marraskuun alussa näyttökertojen tavoitteeksi laitettiin 1500. Tavoitteeseen ei ihan päästy, mutta jos tälle kuulle laitetaan samat tavoitteet ja saataisiin 1500 näyttökertaa joulukuusta! Miltäs kuulostaa?

Kuukauden ratsu


Marraskuussa menin Eetulilla, Pokemonilla, Colibrilla ja Eetulilla! Tämän kuun ratsu on Eetuli. On ihanaa, että olen päässyt menemään tuolla pienellä suloisuudella ja se on yksi suosikki poneista tällä hetkellä! On se vaan niin ihana <3!

Kuukauden tapahtuma

En sanoisi, että tämä on tapahtuma, mutta viikkositten keskiviikkona meillä oli hyvin nopeasti koulun jälkeen koreografia harjoitukset musikaaliamme varten, joten tilasimme koululle koti pizzasta pizzaa! Se oli kyllä hyvin hauska kokemus ja varmasti jatkossakin tulemme tilaamaa, koska samallaisia harjoituksia on tulossa lisää!

Kuukauden hauskin

Viime kuussa oli paljon hauskoja asioita, esim. kun puotin eilen tarjottimen koulun ruokalassa ja myös meidän pizzojen haku operaatio! Saa nähdä mitä kaikkea hauskaa tulevana kuukautena on!

Noniin! Nyt ensimmäinen erikoispostaus kurkattu! Toivottavasti piditte ja muistakaahan kommentoida! :)

12 kommenttia:

 1. Hyvä postaus! Kyl nää kuukauden kootut on iha parhaita! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Varmaan jatkettava näiden tekoa ensi vuonnakin, kun näistä niin moni tykkää!

   Poista
 2. Nää postaukset on niin kivoja!!

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos! :) Oli suuri yllätys että oma blogini pääsisi tänne, hyvää joulunodotusta sullekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään! Yllätys varmaan olikin, kun toi sun uudempi blogi on ollut niin vähän pystyssä. Kiitos samoin!

   Poista
 4. Itellänikin oli jotenkin Marraskuun luvut todella alhaiset! Jännä juttu :/
  Mutta kiva postaus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se johtuu siitä, että kaikki aika on mennyt joulukalentereiden suunnitteluun, voi olla niin tai sitten ei? Kiitos kommentistasi!

   Poista