-->

perjantai 9. joulukuuta 2016

Joulukuun erikoisemmat: Bloggaus Q&A part 2

Moi! Tänään taas joulukuun erikoisempien parissa! Ajattelin tehdä tähän sen bloggaus kysymyksien Q&A:n toisen osan! Ensimmäiseen osaan pääset tästä! Mennään suoraan kysymyksiin! Haluan sanoa vielä, että kaikki ovat vain omia mielipiteitäni!

Tykkäätkö enemmän kuvapainotteisista
vai tekstipainotteisista blogeista?

- Noh, riippuu hyvin paljon blogista, blogin kirjoitustyylistä, kuvienlaadusta ja siitä mitä kuvia/tekstejä julkaisee! Mutta itse henkilökohtaisesti sanon, että kuvapainotteiset blogit ovat kivempia! Joskus blogeista selaan vain kuvat enkä jaksa edes lukea tekstiä, jos se ei vaikuta kovinkaan mielenkiintoiselta.


Oletko harkinnut pitäväsi pelkkää valokuvaus blogia?

- En ole. Yhdessä vaiheessa mietin, että aloittaisin tämän blogin rinnalle valokuvaus blogin, mutta sekään ei ole toteutunut!

Miten bloggaus vaikuttaa elämääsi?

- Hyvä kysymys! Itse vietän blogin kanssa aikaa jonkin verran viikossa, joten tietystihän muulle elämälle jää vähemmän aikaa. Mutta jos voisin olla kaverin kanssa tai blogin kanssa niin siinä tilanteessa valitsisin kaverit! Blogi on se mistä yritän ensimmäisenä karsia, koska tämä on yksi  niistä pienistä osista elämääni muiden asioiden rinnalla!

Miten postaukset syntyy ja kuinka kauan
yhden postauksen tekoon kestää aikaa?

- Joskus suunnittelen postauksia hiukan etukäteen, kun taas joskus menen koneelle ja aloitan kirjoittamaan postausta! Yhden postauksen tekoon menee yleensä n. 30-60min, joskus useempiakin tunteja, olen tosiaan todella hidas kirjoittaja ja haluan tehdä kaiken huolella!Miten olet kehittynyt bloggauksessa?


- Olen mielestäni kehittynyt todella paljon tässä n. 1,5 vuoden aikana. Olen myös muutamista kommenteistakin lukenut, että kehitystä on tapahtunut ja aika paljonkin! Mielestäni se on hyvä asia! Kirjoitustyylissä ja kirjoittamisessa on varmaan se suurin muutos tapahtunut!

Mikä on bloggaamisessa parasta?

- Bloggaamisessa parasta on se kun saa jakaa omia mielipiteitä, tapahtumia... teille lukijoille, jotka jaksatte aina kommentoida ahkerasti sitten niihin postauksiini!


Onko blogisi pystyssä 2 vuoden päästä ja vielä samalla nimellä?

- Sitä ei voi tietää, mutta toivoisin, että olisi! Olisihan se hienoa kirjoittaa melkein 4-vuotta samaa blogia jonka kirjoittamisen Aino aloitti ollessaan 11-vuotias.

Mielipide aktiiviset kommentoijat?

- Aktiiviset kommentoijat ovat ihan parhaita! Sellaisia päivän pelastajia. Jatkakaa vain aktiivista kommentointia! :)

Oletko saanut joskus ikäviä kommentteja?

- Itseasiassa niiltä tämä blogi on välttynyt, ainakin toistaiseksi! Muutamat anonyymikommentit on tulleet! :D


Mihin kiinnitän eniten huomiota muiden blogeja lukiessa?

- Hyvä kysymys! Itse kiinnitän huomiota kuviin ja usein jos on uusi blogi niin katson ulkoasun ja jos se ei miellytä poistun heti blogista! Eli kuvat ja ulkoasu ja tietysti postauksien laatu!

Jos sinun pitäisi näyttää yksi postaus
uudelle lukijalle niin mikä se olisi?

- Tää on tosi paha! Riippuu millaisesta postauksesta se lukija saattaisi pitää! Varmaan jonkun erikoisemman enkä mitään perus tuntipostausta!

Noin! Nyt on kaikki kysymykset pulkassa! Mitäs piditte tästä Q&A:sta? Mielestäni kysymyksiin on tosi kiva vastata ja näitä voisi tulla jatkossakin! Kertokaahan kommenteissa mitä piditte!

6 kommenttia:

 1. Hauska postaus, nätit kuvat ja aivan ihanat vastaukset! :3

  VastaaPoista
 2. Hyvät vastaukset! Mustakin oli tosi kiva vastailla kysymyksiin ja jotenkin haluisin nyt taas heti vastata uusiin juttuihin :D mutta ehkä sitten joskus taas!

  Pakko todeta, että sillä ajalla mitä minä olen blogiasi seurannut (varmaan kohta n. Vuoden) niin oot kyllä kehittynyt tekstintuoton osalt huimasti! Tekstisi eivät ole enää ihan mitään pikku lastenjaaritteluja vaan ihan asiallisesti kirjoitettua! Jatka samaan malliin! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Tee ihmeessä uusia kysymyspostauksia, koska niitä on kyllä todella kiva lukea!

   Mukava kuulla, että kehity näkyy. Olen huomannut sen itsekkin! Kiitos kivasta palautteesta!

   Poista
 3. Hyvät perustelut.taidan itse myös kiinnittää huomiota eniten banneriin🌚

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Bannerit ja ulkoasu on kyllä se mihin useimmat kiinnittää huomiota!

   Poista