-->

torstai 15. joulukuuta 2016

Joulukuun erikoiset: 5+4 joululahjaideaa

Moi! Aloin juuri miettimään mitenkä monta päivää jouluun enää on ja järkytyksestä tajusin, että niitä on alle 10!!!

Vaikka jouluun on alle 10 päivää ajattelin silti vielä jakaa teille muutaman joululahjavinkin jos te ette ole vielä ostaneet joululahjoja kavereillenne tai haluatte vielä pyytää joulupukilta jotain. Tässä on muutama diy ja muutama ei diy! Sanon vielä sen, että olen ottanut nämä kaikki netistä, en kerennyt edes tekemään näitä diy-juttuja, mutta olen varma, että ne ovat annettavan kelpoisia!

Diy-ideat

Ensimmäinen idani on Rocky road pienessä lasipurkissa tai muuten nätisti paketoituina! Uskon, että lähes jokainen teistä tietää mitä rocky road on ja miten se valmistetaan, mutta ohjeet löydät esim. täältä. Rocky Roadin täytteitä voit muokata itse oman maun mukaan, mutta tuosta edellä olevasta linkistä löytyy yksi hyvä vaihtoehto näiden Rocky roadejen valmistamiseen!


Leipomislinjalla jatketaan... Toinen ideani on jonkun leivonnaisen kuivat aineet esim. keksien. Kuivat aineet voidaan laittaa johonkin kivaan lasipurkkiin! Mielestäni tämä on todella hyvä lahjaidea, jollekkin joka tykkää leipomisesta! Yksi hyvä keksin ohje löytyy täältä!


Kolmas diy-idea on muki, jonka olet itse kuvioinut tai teettänyt itse sinun ja kaverisi yhteisellä kuvalla. Tähän tarvitset vain valkoisenmukin, ja siihen soveltuvan tussin ja sitten se on valmis koristeltavaksi!


Yksi hyvä joululahjaidea on myös valokiva-albumi, joka voisi olla täytetty joko sinun ja kaverisi kuvilla, kaverisi ja hänen lemmikkinsä kuvilla tai ihan millä muillakin kuvilla! Vaihtoehtoja on monia. Toteutuksenkin voi tehdä omalla haluamallaan tavalla esim. kirjaksi tehdylle paperille tai johonkin vihkoon! :)


Viimeinen diy-idea on Pieni kirja. Kirjan voit oikeastaan toteuttaa omalla haluamallasi tavalla, itse varmaan ostaisin pienen vihkon ja kanteen kirjottaisin esim. 30 hyvää reseptiä ja kirjottaisin sisälle ne 30 hyvää reseptiä. Tuommoinen olisi yksi vaihtoehto, voit tehdä kirjastasi omanlaisen ja sellaisen mistä ajattelet sen sinun ystäväsi pitävän!


Muut ideat

Ensimmäisenä ídeana on elämyslahja. Niitä "elämyksiä" voi olla useita vaihtoehtoja esim. kylpylä, elokuva, keilaus tms. Linkkaan vielä Kuviakin kiinnostaa blogin postauksen, jossa on hyviä vinkkejä tähän lahjaan! Siihen postaukseen pääset tästä!

Seuraavana hyvänä lahjaideana on pörrösukat ja yöpuvut! Jokainen tyttö pitää yöpuvuista ja pörrösukista, joten miksipä ei voisi ostaa jompaa kumpaa tai molempia ystävälle joululahjaksi!Kolmas ideani on kori mihin on kerätty kaikkea kivaa ja pientä! Tämä lahja soveltuu myös jos budjettisi ei ole kovinkaan suuri, sillä voit laittaa mitä itse haluat ja sen ei tarvitse olla kovinkaan kallista. Korin sijasta tähän soveltuu myös pahvilaatikko tms. Tähän koriin voi laittaa sisälle esim. herkkuja tai tavaroita mistä lahjan saaja tykkää!


Viimeinen lahjavinkkini on jonkunlainen ruokakone. Ruokakoneella tarkoitan hattarakonetta, popparikonetta, jäähilejuomakonetta tms. Näihinkin vaihtoehtoja on monia!


Nyt kaikki lahjavinkit on jaettu. Oliko näistä teille mitään hyötyä?
Toivottavasti piditte postauksesta, laittakaahan kommenttia tulemaan!

12 kommenttia:

 1. Oijoi, tosi hyvä postaus! Itse oon miettinyt pääni puhki mitä annan kavereilleni, tästä oli varmasti hyötyä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla! Joulussa parasta on se lahjojen antaminen, mutta niiden miettiminen on välillä hiukan ärsyttävää!

   Poista
 2. Todella kivoja ideoita! Yksi joulu sainkin lahjaksi juuri itseleivottuja herkkuja, ja mikä parasta: resepti oli laitettu mukaan! Pääsin siis itsekin leipomaan (tosin näillä taidoilla ei tullut ihan yhtä hyviä :D). Nam!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, todella kiva kuulla! Jouluherkut ovat kyllä hyviä joululahjaideoita reseptin kera!

   Poista
 3. Jälleen lisää ideoita :)) Onneksi on tää blogi mitä jaksaa aktiivisena lukea ja saada hyviä ideoita!!

  VastaaPoista
 4. Kivoja ideoita ja super kiva postaus! Kivaa tekstiä!

  VastaaPoista
 5. Mitä nuo vpunaiset kokkareet rocky roadeissa on?

  VastaaPoista