-->

sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Joulukuun erikoiset: Maisteltiin herkkuja

Moi! Ajattelin toteuttaa tähän joulukuun erikoisiin postauksen mitä koskaan ei ole blogissani ollut! En ole nähnyt näitä kyllä muissakaan blogeissa kirjoitusmuodossa, mutta youtubessa näitä näkyy useamminkin! Tarkoituksena on siis maistella vähän jouluisia karkkeja mitä emme ole vielä Alinan kanssa ainakaan kovinkaan usein maistaneet. Kertokaahan sitten kommenteissa mitä piditte! :)

Joulupukki suklaakolikot:
Alina - 1/5
Minä - 1,5/5

- Maistui aika joidenkin pääsiäismunien suklaalle (ei kinder)! Ei tykätty siis kumpikaan kovasti suklaakolikoiden mausta. Kyllä kolikoita pystyi syömään, mutten ostaisi uudestaan. Ulkonäkö oli kiva. Kolikot olivat kivan pieniä, eikä olleet kovinkaan kalliitakaan!


Suklaatikkarit:
Alina - 2/5
Minä 2/5

- Maistui aika paljon samalta, kun kolikotkin, mutta oli hiukan parempaa! Ensi vaikutelma oli tikkareissa paljon parempi, kuin kolikoissa. Suklaatikkareita oli kaksi samassa paketissa ja ne olivat todella halpoja, kokoonsa nähden! Kannattaa siis ostaa näitä esim. joululahjaan tai ihan muuten vain!


Pandan suklaakonvehtirasia:
Alina - 4/5
Jenna - 4/5
Minä- 4/5

- Tykkäsimme kaikki erityisen paljon tästä konvehtirasiasta! Annoimme konvehtirasialle 4/5, koska lähes kaikki maut olivat todella hyviä, mutta muutamat yksittäiset maut eivät olleet niinkään hyviä. Konvehtirasiassa oli makuina mm. Toffeeta, Ananasta, Minttua, Vadelmamarmelaaia, hasselpähkinää... Kannattaa maistaa jos ette ole vielä koskaan maistaneet! :)


Kissankieli suklaat:
Alina - 4/5
Minä - 3,5/5

- Itselläni oli hyvin paljon ennakkoluuloja näitä suklaita kohtaan, mutta ne olikin ihan erilaisia mitä olin ajatellut! Ne olivat kivan muotoisia ja kivan kokoisia, sekä niitä oli paketissa hyvä määrä. Suklaat maistuivat hyviltä ja hintakaan ei ollut mikään hirveän suuri. Kannattaa maistaa jos ette ole maistaneet vielä.


Dumle gingerbread:
Alina -  4/5
Minä - 4/5

- Mielestämme nämä dumlet olivat todella hyviä ja jouluisia verrattuna muihin dumleihin. Oikein mainioita pikkujoulu naposteltavia! Maultaan nämä maistuivat aika paljon perus dumleilta päältä ja sisältä ne maistuivat joulupipareilta. Suosittelemme maistamaan jos, ette vielä sitä ole tehneet!


Omar suklaa
Alina - 4/5
Minä - 2,5/5

- Mielestäni nämä olivat ihan hyviä, mutta todella makeita. Makeuden vuoksi tämä saa noin huonot pisteet minulta! Ei siis ollut niitä parhaimpia suklaita mitä olen syönyt, mutta Alina piti niistä ja sanoi samat sanat, että ne olivat ihan hyviä! Tällä hetkellä en ostaisi näitä edes lähipäivinä uudestaankaan.


Mitäs piditte tälläisestä postauksesta? Kertokaahan kommenteissa! Ens postaukseen!

10 kommenttia: