-->

sunnuntai 10. joulukuuta 2017

Joulukalenteri luukku 10: Joululahjatoiveeni


Tänään on jo kymmenes päivä joulukuuta ja on aika kymmenennen joulukalenteri luukun aika. Ajatella, mitenkä tämä aika menee näinkin nopeasti, sillä enää kaksi viikkoa jouluaattoon ja viimeiseen joulukalenterin luukkuun. Toivottavasti olette tykänneet näistä kaikista julkaistuista joulukalenterin luukuista ja tulette jatkossa myös pitämään. Tässä luukussa olisi aika käydä läpi, mitä minä toivon joululahjaksi. 

Kuva Suomalaisen kirjakaupan sivuilta
Ensimmäisenä toiveena minulla on 40 värin pakkaus ohuita stabiloita. Minulla on ennestäänkin kyseisiä stabiloita, mutta suurin osa väreistä alkaa olemaan jo käyttökelvottomia sekä tässä pakkauksessa on myös sellaisia sävyjä, joita minulla ei ole koskaan aiemmin edes ollut.

Kuva Crayolan sivuilta
Toinen toiveistani on Crayolan tussipaketti, jossa on 50 eri sävyä. Tätä pakkausta olen kuolannut jo jonkin aikaa, eikä minulla ole tällä hetkellä sellaisia paksumpia tusseja paksujen stabiloiden lisäksi, joten nämä tulisivat ehdottomasti tarpeeseen. Toivottavasti saan nämä ennen tai jälkeen joulun.

Kuva Suomalaisen kirjakaupan sivuilta
Viimeinen, tai no toiseksi viimeinen kynäpaketti toive on paketti mustia eripaksuisia kuitukärkikyniä. Tämän kynäpaketin lisäksi toivoin kaveriltani perinteisiä puuvärejä, joista en nyt pistä tähän kuvaa.

Kuva Ifolorin sivuilta
Tänä vuonna toivelistallani on myös Ifolorilta teetetty omilla haluamillani kuvilla toteutettu kuvakalenteri, joka sisältäisi ratsastuskuvia sekä kuvia Lorusta. Tarkalleen en vielä tiedä minkä mallisen kalenterin haluan, mutta luultavasti se tulee olemaan seinäkalenteri.

Kuva Gigantin sivuilta
Yhtenä toiveena olisi myös kiharrin. Olen haaveillut jo jonkin aikaa, että saisin kihartimen, sillä se saattaisi helpottaa välillä ongelmaa: mitenkä laittaa hiukset konserttiin?. Saa nyt nähdä pääseekö kiharrin pukin konttiin, vaiko ei.

Kuva Arabian sivuilta
Toivelistalle pääsi myös muumimuki sekä muumipyyhe. Itselläni ei ole mitään tiettyä mukia, eikä pyyhettä, jotka haluaisin, sillä minulla on omistuksessa, niin vähän muumimukeja, joten melkeinpä mikä tahansa käy. Muumipyyhkeitäkään minulla ei ole, kun vain yksi joten sellainen voisi myös olla oikein kiva.

Kuva Stadiumin sivuilta
Joululahjaksi toivoisin myös juoksuhousut sekä t-paidan, joka olisi myös urheiluun tarkoitettua materiaalia. Mitään tiettyä merkkiä, eikä mallia ole kiikarissa, mutta toiveena olisi tietysti jotkut kivat ja sopivan malliset jotka istuvat kivasti päälleni.


Viimeisenä toiveena minulla on uudet Roeckl:in hanskat tummansinisenä. Tämän hetkiset ovat toimineet oikein antoisasti ja toiveena olisi saada uudet ehjät, jotka voisin ottaa käyttöön, kunhan vanhat päättävät mennä käyttökelvottomiksi.

Tässä minun joululahjatoiveeni. Toivottavasti piditte postauksesta ja toivottavasti tästä olisi mahdollisesti vielä jotain inspiraatiota, mitä voisitte toivoa joululahjaksi. Olisi kiva kuulla, mitä teidän joululahjatoiveisiin kuuluu ja jos olette tehneet postauksen niistä, linkatkaahan se, jotta voin käydä lukemassa sen!

4 kommenttia:

 1. Kivoja toiveita sulla! Mäkin olisin uusien ratsastushanskojen tarpeessa, ja pitääpi katsoa löytyisikö pukinkonttiin jotkut kivat Horzen alepäiviltä, toivottavasti!

  Toi itsesuunniteltu seinäkalenteri ois kyllä aika kiva, kiitos ideasta! Tonne vois kivasti lisätä omia ratsastuskuvia ja muita haluamiaan kuvia, niin saisi juuri mieleisensä kalenterin. Multakin putkahti juuri Brydjan sekä omat joululahjatoiveet blogiin, mutta sen sä taisitkin jo käydä lukemassa!

  viisiaskellajia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Pihla! Toivottavasti saisit uudet hanskat pukilta lahjaksi, tai sitten muuten vain. Ja ole hyvä seinäkalenteri ideasta!

   Poista
 2. Tosi kivoja lahjatoiveita, toivottavasti jotkut toiveesi totuetuvat. Muumimukit on kyllä kivoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Suvi! Toivottavasti suurinosa toiveista toteutuisikin ja muumimukit ovat kyllä todella kivoja, tykkään!

   Poista