-->

torstai 7. joulukuuta 2017

Joulukalenteri luukku 7: Mieleenjääneitä kommentteja


Niin kuin otsikosta voittekin päätellä, olemme tänään katsomassa kommentteja, jotka ovat jääneet jollain tavalla mieleeni, tai jotka ovat herättäneet minussa "tunteita" kommentteja läpi lukiessa. Tähän postaukseen kokosin yhteensä kymmenen kommenttia, eikä siinä vielä ollut todellakaan kaikki kommentit, sillä tässä postauksessa on vain pieni osa kommenteista vuosilta 2015 ja 2016. Ajattelisin, että voisin joskus tehdä myös toisen osan, jossa olisi tämän 2017 vuoden mieleenjääneitä kommentteja! Pidemmittä puheitta voidaan mennä itse aiheeseen eli kommenttien pariin!

Ensimmäinen kommentti koko postauksessa saa kunnian olla Elsan laittama kommentti, joka olikin koko blogihistoriani ensimmäinen blogiin kommentoitu kommentti. Se tuli postaukseen, jossa tein jonkun haasteen, johon olin haastanut Elsan. Mielestäni kommentti on jotenkin todella suloinen varsinkin tuon aloituksen suhteen ja, vaikka kommentti olikin kysymys, niin en koskaan vastannut siihen. (Kommentin löydät täältä postauksesta)

Toisen tämän postauksen kommenteista sain ollessani kipeänä ja sen oli kirjoittanut Kamilla. Kommentti sai minut totaalisesti hämmentymään, sillä en koskaan aijemmin ollut saanut noin ylistävää kommenttia blogini suhteen. Kommentin Kamilla kirjoitti postaukseen, jonka oli kirjoittanut Loru. (Kommentin löydät täältä postauksesta)

Seuraavan kommentin onkin kirjoittanut Suvi. Postaus, johon Suvi kirjoitti kyseisen kommentin oli sellainen, jossa esittelin suosikki ponejani. Vaikkei kommentti ollutkaan erityisemmin muista poikkeava, silti heti ensimmäinen sana korostui esille. Sen lisäksi mieleeni on jäänyt tuo, missä Suvi sanoo Sunshinen olevan suloinen. (Kommentin löydät täältä postauksesta)


Seuraava kommentti onkin tallilaiseni Annin lähettämä. Kommentti oltiin kommentoitu postaukseen, johon oli koostettu vuoden 2016 maaliskuu. Tämä kommentti oli jotenkin todella tsemppaava ja hyvän tuulinen kommentti, joten minun oli pakko valita tämä kommentti tähän. (Kommentin löydät tästä postauksesta)


Viides kommentti onkin Ankin laittama kommentti. Kommentti oli myös todella tsemppaava ja hyvin ihana luonteeltaan. Se oltiin kommentoitu postaukseen, jossa oli kooste kahdesta ratsastustunnista, jotka meninkin pikkuponeilla, Sunshinella ja Elegialla. (Kommentin löydät täältä postauksesta)


Kuudes kommentti olikin Alinan laittama kommentti, joka oli ihanan positiiviseen muotoon muotoiltu. Erityisesti kohta "Ootte ihana pari Gerdan kanssa" on todella ihana ja meni lähelle sydäntä. Kommentti kommentoitiin postaukseen, jossa kerroin ratsastustunnistani, jonka menin Gerdalla ja samaan postaukseen olin liittänyt blogihistorian ensimmäisen videon. (Kommentti löytyy täältä postauksesta)


Seuraava ja seitsemännes kommentti on Matzun lähettämä kommentti, jonka hän laittoi postaukseen, jossa jaoin suosikki ponikuviani. Kommentti oli jotenkin todella sydäntä sykähdyttävä kommentti, todella ihana! Tällaisten kommenttien lukeminen on ihan uskomatonta, eikä sitä voi käsittää miten ihanaa on saada tuollaisia kommentteja. (Kommentti löytyy tästä postauksesta)


Kahdeksannes kommentti oli Maijalta, joka oli eksynyt blogiini eräissä blogeissa olleen blogiringin ansiosta. Maijan kommentti oli todella kiva ja tuollaista kommenttia on aina yhtä kiva lukea. Ihana kuulla, että blogista erottuu se tietty aihealue ja niistä olen yrittänyt parhaani mukaan pitää kiinni. Kommentti on kommentoitu postaukseen, jossa kerroin eräästä ratsastuskerrasta. (Kommentti löytyy tästä postauksesta)


Seuraava kommenteista on ihan minun suosikkini! Sen on pistänyt anonyymi postaukseen, jossa oli kysymyksiä bloggaamisesta, joihin vastasin. Postauksen nimi olikin "Olenko hyvä bloggaaja" ja tämä anonyymi antoikin hyvin lyhyen ja ytimekkään vastauksen tähän kysymykseeni. (Kommentti löytyy täältä postauksesta)

Viimeinen kommenteista on Janitan laittama kommentti, josta sain paljon motivaatiota ja positiivisesti lisää intoa blogin suhteen. Tämäkin kommentti tuli postaukseen, jossa oli vastauksia bloggaus-aiheisiin kysymyksiin, tosin toiseen osaan. (Kommentti löytyy tästä postauksesta)


Tässä tänään nämä kaikki kymmenen kommenttia! Toivottavasti oli kiva postaus, kertokaahan kommenteissa, miten olisi, jos tekisin toisenkin osan tästä postauksesta? Huomenna ollaankin luukun parissa, jonka luukun julkaisua olenkin odottanut jännityksellä jonkin verran! Siihen asti näkemiin!

6 kommenttia:

 1. Ihanaa, että oon kommentillani onnistunut sun päivää piristämään ❤️ Sulla on tosiaan aivan ihanan positiivinen ja aktiivinen ote sun blogiin, ilolla tätä lueskelen 👌

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin olet, sillä olet lähettänyt ihania kommentteja aina välillä blogiini! Ihana kuulla, että blogiani on ilo lueskella!

   Poista
 2. Kivoja kommentteja, tosi kiva postaus! Ehottomasti tämmöstä myös 2017 vuoden kommenteista 😎

  viisiaskellajia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pihla! Tällaisen voisin tosiaan tehdä vuoden 2017 kommenteista.

   Poista
 3. Ei juku Toi miun kommentti:D Mut hyvä postaus taas kerran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Se on jotenkin todella ihana ja ensimmäisenä kommenttina täällä blogissa! Kiitos Elsa!

   Poista