-->

lauantai 2. joulukuuta 2017

Joulukalenteri luukku 2: Marraskuu 2017


Vaikkei joulukuu alkanutkaan ihan perinteiseen tapaan edellisen kuukauden koosteella, niin silti se pääsee perinteikkäästi mukaan joulukuun postauksia. Tänään joulukuun toisen luukun parissa ja postauksessa käydään läpi, miten marraskuu sujui minun osaltani sekä blogini osalta.

Kuukauden katsotuin postaus:

Lokakuussa sain aikaan yhteensä neljä postausta ja samat neljä postausta tuli kirjoitettua myös marraskuussakin. Tosin marraskuun postauksien lisäksi suunnittelin ja kirjoittelin muutamia postauksia jo joulukuulle, jotta joulukuussa ei olisi enää niin suuri homma saada kaikki postaukset ulos. 

Marraskuun katsotuin postaus oli viimeisimmäksi julkaistu postaus, joka sai näyttökertoja yhteensä 326. Kyseinen postaus sisälsi kesällä linkatuista Instagram-tileistä suosikkini ja mielestäni siitä tuli varsin kiva, vaikka olikin suhteellisen yksinkertaisesti toteutettu. Jos et ole vielä lukenut sitä, voit tehdä sen tästä!


Kuukauden näyttökerrat:

Marraskuussa tuli oikein kivasti näyttökertoja, jos vertaa siihen, mitä postauksia edes julkaisin. Näyttöjä tuli marraskuussa yhteensä ruhtinaalliset 1718.  Katsotaan, kuinka paljon näyttöjä tulee tämän joulukuun aikana. Toivottavasti pääsemme suhteellisen korkeisiin lukemiin.Kuukauden kommentti ja kommentoijat:

Marraskuussa tuli ihan sopivasti kommentteja. Niitä tuli jokaiseen postaukseen aika kiva määrä ja yhteensä kommentteja kertyi kuusitoista kappaletta. Kaikki kommenteista olivat oikein mukavia ja ihanan positiivisia.  Marraskuun kommentin onnistui kirjoittamaan Pihla ja se tuli postaukseen, joka sisälsi talven ensimmäisen kuvat Lorusta. Siihen tuli myös muita kivoja kommentteja, mutta Pihlan kommentti vei tällä kertaa voiton!

Kuukauden kommentoijat olivatkin aika tasaisesti kommentoineet postauksiini viimeisen kuukauden aikana. Kiitos teille jokaiselle kommentoijalle ja erityisesti seuraaville kolmelle!

Siiri - 3 kommenttia
Alina Tamminen - 3 kommenttia
Pihla Parikka - 3 kommenttia

Kuukauden tykätyin Instagram-kuva:

Ponikäyttäjäni sai ruhtinaallisesti jonkin verran uusia seuraajia, jonka ansiosta tykkäyksiäkin on tullut yleisesti ottaen aika kivasti. Marraskuun aikana pääsitte tekemään historiaa erään kuvan tykkäyksissä, sillä yksi julkaisemistani kuvista sai huimat 109 tykkäystä ja se on ennätys tykkäyksissä. Kyseisessä kuvassa kerroin ei niin onnistuneesta ratsastustunnista Pokemonin kanssa. Paljon kiitoksia kaikille Instagramini seuraajille ja loputkin blogini lukijoista, käykäähän ottamassa Instagramini haltuun, se löytyy nimellä @elaimetsydamessa!Kuukauden ratsu:

Marraskuun aikana meillä kerkesi olla yhteensä viisi ratsastustuntia ja jokaisella niistä tunneista menin sellaisilla poneilla, joilla en ollut ihan hetkeen päässyt menemäänkään. Ensimmäisellä kerralla menin Pokemonilla, toisella kerralla Eetulla, kolmannella Daalialla, neljännellä Etydillä ja viidennellä ja viimeisellä kerralla Gerdalla. Tosin siitä ei ollut niin pitkä aika, kun olin viimeksi mennyt Gerdalla, mutta joka tapauksessa. Kaksi näistä tunneista meni ylivoimaisesti paremmin ja ne olivat Eetun kanssa ratsastustunti ilman satulaa ja Gerdan kanssa koulutunti, jolloin Gerda toimi todella hyvin ja tuli ihan huippu pätkiä aina paikoittain! 

Tämä kuva ratsastustunnilta, jonka menin Eetulla!
Kuukauden mieleenjääneimmät tapahtumat:


Marraskuussa ei tapahtunut mitään maata mullistavaa, joten minulla ei ole hirvittävästi kerrottavaa tähän kohtaan. Marraskuun aikana tuli tehtyä aika paljon kouluhommia ja tietysti näitä blogihommiakin. Itse olin useammassa konsertissa esiintymässä marraskuun aikana ja lisäksi kävin tallilla torstain lisäksi myös yhtenä lauantaina. Kaiken lisäksi olin kavereideni kanssa ja kävin useampana kertana ottamassa kuvia Lorusta, koska tänne Lappeenrantaan satoi ensilumi!


Tämä postaus oli tänään tässä. Jokaisena päivänä yritän saada joulukalenteriluukut jo heti aamu seitsemältä julki, mutta joskus saattaa olla poikkeuksia. Kannattaa silti käydä kurkkaamassa blogiani jo heti aamusta, jos tänne onkin mahtanut tulla jo postausta! Olisi kiva, jos kertoisitte, mitä pidätte tämän postauksen kommentteihin. Tänään ei minulla muuta, huomiseen!

2 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus! Ihana kuulla, että mun kommentti valikoitui kuukauden kommentiksi <3 mä julkasin eilen illalla myös kuukauden suosikit blogiin, joissa sä ja sun blogi on mainittu itse asiassa kaks kertaa!

  Tää postaus oli tosi kiva ja tän jaksoi lukea hyvin loppuun asti. Sun kirjottamat kuukauden suosikit on ihan mun lemppareita, sillä teet niistä aina hyviä, sopivan pituisia ja mielenkiintoisia. Jatka samaan malliin! Ootan innolla tulevia joulukalenterin luukkuja :)

  viisiaskellajia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pihla! Siun kommentit on aina super ihania ja kiva, kun jaksat kommentoida miltei jokaiseen postaukseen! Kiva myös, että blogini on päässyt edustamaan siun kuukausi postauksessa!

   Poista